Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει αυτούς που απειλούν να κάψουν την Ελλάδα για τον δολοφόνο Κουφοντίνα. Είναι τραγικό να θέλουν να υποκύψει το κράτος στις απαιτήσεις ενός δολοφόνου κι εμείς ρωτάμε. Τι θα γίνει αν όλοι οι δολοφόνοι αρχίσουν απεργία πείνας και θέσουν αιτήματα; Να υποκύψει και τότε το κράτος; Να μην ξεχνούν όλοι πως ο Κουφοντίνας δεν ζήτησε ποτέ συγνώμη..... για τα εγκλήματά του.

- Λάθος της κυρίας Κεραμέως τα 200 ευρώ που δίνει ως επιταγή για να πάνε οι γονείς ν΄ αγοράσουν έναν υπολογιστή για να μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά τους στην τηλε εκπαίδευση. Κυρία Κεραμέως μέχρι σήμερα πως έκαναν μάθημα τα παιδιά; Γιατί να δημιουργηθεί θέμα; Έπρεπε να ξέρετε πως με κάποιον τρόπο οι γονείς πήραν αυτά που χρειαζόταν το παιδί τους. Εσείς έπρεπε να βάλετε τα 200 ευρώ στον λογαριασμό αυτών που τα δικαιούνται. Τώρα τους υποχρεώνετε να κάνουν άλλα κόλπα και δεν είναι σωστό.

- Πέρασε ο καιρός, από τότε που είχαμε δημοτικές εκλογές στο δήμο Χαλκιδέων και κάποιοι δεν μπήκαν ακόμη στον κόπο να μελετήσουν τ΄ αποτελέσματα. Αν το είχαν κάνει θα διαπίστωναν πως η διαφορά τους από την κυρία Βάκα ήταν πολύ μεγάλη και την Α΄ Κυριακή και την Β΄ Κυριακή. Ο κ. Παγώνης  την Α΄ Κυριακή στην οποία ψήφισαν 47.000 περίπου δημότες η κ. Βάκα πήρε 3.000 ψήφους παραπάνω από τον κ. Παγώνη, ενώ την Β΄ Κυριακή στα 37.000 έγκυρα ψηφοδέλτια η Βάκα πήρε  περίπου 10.000 παραπάνω ψήφους.

- Ο κ. Καθαροσπόρης την Α΄ Κυριακή πήρε περίπου 12.000 ψήφους, ενώ η κυρία Βάκα περίπου 16.500 ψήφους. Ο κ. Καθαροσπόρης δηλαδή πήρε 4.500 λιγότερους από την κυρία Βάκα και περίπου 1.500 λιγότερους από τον κ. Παγώνη.