Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

.....σουτάκια

 - Εμείς το έχουμε γράψει πολλές φορές, αλλά κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν. Αυτοί που διοικούν πρέπει να μιλούν με τα έργα τους και όχι με τα λόγια. Όταν προσπαθείς να αποδείξεις πως κάτι έκανες κι εσύ και λες πολλά, τότε φτάνεις στο σημείο το να κάνεις λάθος και μ΄ αυτό το λάθος να εκτεθείς.... και μάλιστα πολύ.

- Το χειρότερο όλων είναι το να προσπαθείς να βγάλεις μόνος σου τα μάτια σου και να κάνεις περιφορά από εκπομπή σε εκπομπή, λέγοντας πως για τα προηγούμενα χρόνια που ήσουν στην διοίκηση, δεν έχεις καμιά ευθύνη, γιατί απλά ήσουν γλάστρα!!!! Εμείς αυτά δεν τα καταπίνουμε αμάσητα. Ευθύνες έχουν όλοι και για τα καλά και για τα άσχημα.

- Επειδή όμως κάποια πράγματα, έχουν και την επικινδυνότητά τους, θα έπρεπε να προσέχουν όλοι όταν μιλάνε. Δυστυχώς ξεφεύγουν πολλά και είναι κρίμα. Δυστυχώς τώρα κάποιοι έμπλεξαν και λυπούμαστε γι΄ αυτό. Στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν την αχαριστία, ξέφυγαν και απέδειξαν πως όχι μόνο την νομιμότητα και τους κανόνες δεν τηρούν, αλλά διαφημίζουν και παράνομες ενέργειες.

- Φυσικά και αυτά δεν είναι στην δική μας αρμοδιότητα να τα ελέγξουμε, οπότε θα περιμένουμε να δούμε την συνέχεια, από αυτούς που τώρα αναλαμβάνουν δράση.