Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

....σουτάκια

 - Πότε γράψαμε ψέματα; Είναι ψέμα το ότι δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ τα πρωταθλήματα και το Κύπελλο των περιόδων 2019 - 2020 και 2020 - 2021;; Αλήθεια είναι , όπως είναι αλήθεια και το ότι η ΕΠΣΕ έχει εισπράξει πολλά χρήματα από παράβολα για συμμετοχές, μεταγραφές, ταυτότητες και άλλα και είναι λογικό να πρέπει να τα επιστρέψει, εκτός κι αν πάρει απόφαση με την οποία θα λέει πως δεν θα εισπράξει για τις περιόδους 2021-2022 και 2022 - 2023 ούτε ένα ευρώ, για συμμετοχές ομάδων, ούτε ένα ευρώ για μεταβολές σε δελτία ποδοσφαιριστών, ούτε ένα ευρώ από .....προπονητές, διαιτητές κλπ. Ποιος διαφωνεί;;;;

- Τι ζόρι τραβάτε εσείς κύριε και θέλετε να μάθετε, αν έχουμε γνώσεις για θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο γυναικών; Όχι δεν έχουμε γνώση, αν αυτό σας ικανοποιεί, αλλά είδαμε τι πέτυχαν κι αυτοί που δηλώνουν πως το ξέρουν καλά.

- Τις αποφάσεις τις παίρνουν τα αρμόδια όργανα κι εμείς απλά τις σχολιάζουμε. Φυσικά και ακούμε και τις απόψεις των άλλων, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αυτοί οι άλλοι μπορούν να απαιτούν νομιμότητα και τήρηση των καταστατικών, από τους αλλους, ενώ οι ίδιοι καταπατούν τα πάντα.