Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

....φαπούλες

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, για μας πλέον δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίσουμε το θέμα που προέκυψε με την δημοτική σύμβουλο και μέλος της διοίκησης του ΔΟΑΠΠΕΧ, με την καταγγελία που έκανε με επιστολή της προς την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Αϊδίνη και την οποία κοινοποίησε δημόσια στο fb. Η κυρία Δαριβέρη προφανώς και κατάλαβε το λάθος της, αλλά προσπαθεί με δηλώσεις της σε ραδιοφωνική εκπομπή την οποία παρουσιάζει η κυρία που είχε εργασιακή .....σχέση με τον ΔΟΑΠΠΕΧ, στο πρόσφατο παρελθόν, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αντί να ζητήσει συγνώμη για το λάθος της.

- Το θέμα πλέον αφορά μόνο την ίδια και την παράταξη του κυρίου Παγώνη, αφού οι αντιδράσεις είναι πολλές και όλοι δηλώνουν πως καμία ενημέρωση δεν είχαν για την ενέργεια της κυρίας Δαριβέρη. Ο κ. Παγώνης κάτι είπε, πως ήξερε, αλλά θα δούμε τι θα πει στην συνέχεια, αφού από την στάση του, θα κριθεί και το αν θα συνεχίσουν δίπλα του κάποια στελέχη.

- Εμείς πάντως απαντήσεις δεν πήραμε σε καμία ερώτηση και ούτε θα πάρουμε. Θα περιμένουμε από την κυρία Δαριβέρη, να δείξει τον ίδιο ζήλο και ενάντια σε ιδιώτες οι οποίοι έχουν καταπατήσει δημοτική και δημόσια έκταση ή έχουν προχωρήσει χωρίς άδειες σε διάφορες εργασίες και κατασκευές.