Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Θα σας ευχόμαστε πάντα να είσθε καλά, αλλά από σήμερα, δεν θα μιλάμε για μάσκα, για αποστάσεις και εμβολιασμό, αφού μερικοί δεν θα γίνουν καλά με τίποτα και άδικα χάνουμε τον καιρό μας. 
Ημέρα μνήμης η σημερινή, αφού δεν πρέπει κανείς να ξεχνά την γενοκτονία των Ποντίων, από τους Τούρκους.
Κάποια στιγμή η Τουρκία θα πρέπει να λογοδοτήσει και να δικαστεί για τα εγκλήματά της και δεν.....είναι και λίγα.

- Τι μας είπε "ο μεγάλος";;; Έκανε μια αναφορά δευτερολέπτων στο θέμα της αποχώρησης του Δημοτικού Συμβούλου κυρίου Ζέρβα από την παράταξη Παγώνη και μάλιστα είπε πως "τι σαν έφυγε ο Ζέρβας, ο οποίος δεν είχε μιλήσει ποτέ στα δημοτικά συμβούλια";;;;

- Να του θυμίσουμε πως σιγά σιγά η παράταξη Παγώνη, έμεινε με 9 από τους 13 συμβούλους που είχε και αυτό κάτι λέει. Αυτά όμως δεν αφορούν και δεν ενδιαφέρουν τα παπαγαλάκια. Τα παπαγαλάκια ρίχνουν το ενδιαφέρον τους σε όσα τους λένε οι χορηγοί εργολάβοι και οι χορηγοί προμηθευτές!!!!

- Πάντως δείχνει να είναι οριστική η απόφαση του κυρίου Γιώργου Μπουραντά για να είναι υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων στις εκλογές του 2023. Να θυμίσουμε πως ο κ. Παγώνης είχε δηλώσει πως θα είναι και πάλι υποψήφιος ότι κι αν γίνει...... Έχουμε χρόνο ακόμη, τουλάχιστον μέχρι το Καλοκαίρι του 2022.

- Τι κάνουμε όταν δεν έχουμε θέματα για την εκπομπή μας; Τραβάμε από "το ψυγείο" το θέμα των ανεμογεννητριών και περνάμε την ώρα μας, γιατί αυτό το θέμα "δεν πουλάει" πλέον.

- Την Κυριακή έχουμε αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά έχουμε και αγώνες στίβου Κ16 στο Στάδιο της Χαλκίδας. Να ευχηθούμε να πάνε καλά και να κερδίσουν ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ στο ποδόσφαιρο, αλλά και οι αθλητές στίβου των ομάδων της Εύβοιας.

- Συνεδρίασε το ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας την Δευτέρα αλλά δεν είχαμε ούτε μία ανακοίνωση για τα επεισόδια σε βάρος της ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών στο γήπεδο της Θήβας, παρουσία του κυρίου Ρέτσα. Αργότερα πολλά και διάφορα από την συνεδρίαση.