Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε. Να φοράτε την μάσκα σας και να κρατάτε αποστάσεις. Πλέον δεν υπάρχουν sms δεν υπάρχουν χαρτιά, δεν υπάρχουν απαγορευτικά, δεν υπάρχει τίποτα, εκτός από την ατομική ευθύνη, την οποία όμως μάλλον πολλοί δεν την αναλαμβάνουμε. Δεν μαλώνουμε κανέναν, αλλά όταν μας συμβεί κάτι, να μην ρίχνουμε ευθύνες σε άλλους. Ατομική ευθύνη λοιπόν κι ας φροντίσουμε για να μην πάμε στα..... νοσοκομεία και να μην μπούμε πάλι σε καραντίνα.

- Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, συγχαρητήρια στον προπονητή, συγχαρητήρια στην διοίκηση για το αποτέλεσμα που πήραν στην Θήβα με αντίπαλο την ομάδα του ΥΠΑΤΟΥ. Μάγκες όλοι, αλλά το γήπεδο είχε γεμίσει από γλάστρες, οι οποίες στην συνέχεια θα είναι κότες, αφού δεν θα τολμήσουν να πούνε ή να γράψουν σε μια κόλλα χαρτί, τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Θήβας.

- Ανεύθυνοι δήθεν παράγοντες, οι οποίοι ενώ διαπίστωσαν πως υπήρχαν στο γήπεδο πάνω από 300 άτομα, δεν έκαναν τίποτα για να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο. Αλήθεια, αυτοί οι κύριοι διοικούν το ποδόσφαιρο;

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ με το αποτέλεσμα που πήρε, τους χάλασε τα σχέδια και θα δούμε αν σήμερα θα στείλουν μια επιστολή καταγγελία για το ότι δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο, το ότι κινδύνευσε η αποστολή του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και όλα τα σχετικά. Γλάστρες χθες και σήμερα κότες.

- Αλήθεια τι θα πει δεν έχει ευθύνη η ομάδα ή ο παρατηρητής ή ο υπεύθυνος για το πρωτόκολλο; Ποιος φταίει δηλαδή; Ο παππάς της ενορίας

- Τέλος πάντων. Για να είσαι παράγοντας θα πρέπει να μην είσαι "χεσμένος" και αμήχανος όταν βλέπεις πως υπάρχουν επεισόδια. Πρέπει να είσαι "αρχιδ---τος" όπως είπε και ο κ. Γκαλούφας και αυτοί που πάνε για μαλλί, να τους βγάζεις κουρεμένους.