Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Φεύγει κι αυτή η εβδομάδα κι εμείς την αποχαιρετούμε με εξετάσεις, αφού η Κερασία μας αύριο Σάββατο δίνει για 
Lower Cambridge. Υποδεχόμαστε την νέα εβδομάδα με την Στέλλα να συμμετέχει στις πανελλήνιες 2021. Χιλιάδες τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις αυτές τις μέρες και απλά να μην έχουν μεγάλη αγωνία και να μην τους κυριεύσει το άγχος. Εμείς οι γονείς, πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να μην πιέζουμε τα..... παιδιά. Ψυχραιμία, υπομονή και λιγότερο άγχος.


- Σαν σήμερα στις 11 Ιουνίου του 2003 ήρθε στην ζωή η μεγαλύτερή μας κόρη η Στέλλα. Από σήμερα συμπλήρωσε τα 18 της χρόνια και αυτό συμπίπτει και με την συμμετοχή της στις πανελλήνιες. Ανοίγει πλέον τα δικά της φτερά και σιγά σιγά θα χτίσει την προσωπική της ζωή. Τις ευχόμαστε τα καλύτερα και να ξέρει πως η γονείς και τ΄ αδέρφια της, θα είναι πάντα κοντά της. 




-  Την καλημέρα μας στον κύριο που προσπαθεί να μας πείσει πως ο πρώην δήμαρχος κ. Χρήστος Παγώνης, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και πάλι και μάλιστα με πολλές πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές!!!! Καλέ μας άνθρωπε, έχεις κάθε δικαίωμα να πιστεύεις αυτά που εσύ θέλεις, αλλά να ξέρεις πως εμείς θα χαρούμε αν είναι και πάλι υποψήφιος ο κ. Παγώνης και οι λόγοι, είναι φυσικά γνωστοί. Το αν έχει ελπίδες για να κερδίσει εκλογές, λέμε ΟΧΙ και το ξέρει και ο ίδιος.

- Τελικά αλλού ήταν η είδηση!!!! Μια γυναίκα από την Χαλκίδα αποφάσισε ν΄ αυτοκτονήσει και ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την πρόθεσή της. Η είδηση ανέβηκε και σε γνωστές ιστοσελίδες της Εύβοιας, αλλά τότε προέκυψε η άλλη είδηση!!!! Η ιστοσελίδα που ανέβασε πρώτη το θέμα, κατηγορεί μια άλλη ιστοσελίδα η οποία το έκλεψε και το ανέβασε ως δική της πληροφορία!!!! 

- Κοράκι αποκαλούν την κυρία δημοσιογράφο που όπως λένε "κλέβει" συνεχώς θέματα άλλων ιστοσελίδων και τα εμφανίζει ως δικά της!!!! Συγνώμη αλλά δεν έχετε καλή ενημέρωση. Αυτό συμβαίνει επειδή η κυρία ενημερώθηκε πως δήμος της Νότιας Εύβοιας θα βραβεύσει ιστοσελίδες που μέσα στο 2021 "έκλεψαν" τα περισσότερα θέματα και τα παρουσίασαν ως δικά τους!!!!