Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Εκεί στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού, άρχισαν από τώρα τον προεκλογικό αγώνα. Συγνώμη αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό 2 χρόνια πριν; Και κάτι ακόμη. Δεν είναι δυνατόν όταν κάποιος βγαίνει στην σύνταξη, να μπαίνει κατ΄ ευθείαν στο στίβο της αυτοδιοίκησης και να θέλει να γίνει δήμαρχος. Κάποια στιγμή, αυτό θα πρέπει να σταματήσει και τον πρώτο λόγο σε κάθε δήμο να τον έχουν νέοι άνθρωποι.
Οι μεγαλύτεροι ας λειτουργούν συμβουλευτικά προς τον δήμαρχο και όχι να... επιδιώκουν να είναι στην αυτοδιοίκηση μέχρι να κλείσουν τα μάτια τους.

- Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να πιστεύει πως θα είναι ο καλύτερος δήμαρχος, αλλά και οι δημότες έχουν το δικαίωμα ν΄ αποφασίζουν για τον τόπο τους και να μην ψηφίζουν εύκολα κάποιον, μόνο και μόνο επειδή είναι συνταξιούχος και διαθέτει χρόνο!!!

- Οι λάθος επιλογές που πολλές φορές κάνουμε στο θέμα της επιλογής δημάρχου, κοστίζουν ακριβά και την πληρώνει ο κάθε τόπος. Ο εκλογικός νόμος άλλαξε και πλέον κανείς δεν θα χρειασθεί να κάνει παχνιδάκια και συμφωνίες, κάτω ή πάνω στο τραπέζι.