Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

....σουτάκια

 - Εντάξει μεγάλε, δεν γράψαμε και κάτι τραγικό, αλλά αφού το θέλεις, ας το γράψουμε. Ανέλαβες την ομάδα για να την οδηγήσεις στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και η ομάδα κινδυνεύει να βρεθεί στην 3η, στην 4η ή και στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Την 1η θέση την έχασες, αφού ο πρώτος έχει ήδη 25 βαθμούς και έναν ακόμη αγώνα, ενώ η ομάδα που .....σ΄ εμπιστεύθηκε, έχει 21 βαθμούς και δεν έχει άλλον αγώνα!!!!!

- Το χειρότερο όλων είναι το ότι η ομάδα σου έχει 21 βαθμούς και με 19 βαθμούς ακολουθούν 3 ομάδες, οι οποίες έχουν ένα αγώνα λιγότερο και την Τετάρτη μπορεί με νίκη, να ξεπεράσουν την ομάδα σου μεγάλε. Πάντως να χάσουν όλες, μάλλον είναι δύσκολο.

- Καλά Χριστούγεννα θα ευχηθούμε από τώρα, στους κυρίους οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν, το τίποτα κάτι και πιστεύουν πως μπορούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των πολλών. Το μας πήρατε μας πήρατε βαρέλι δίχως πάτο, το ξέρετε; Με τόση εμπειρία σε αποτυχίες και δεν το μάθατε ακόμη;

- Εμείς σας δίνουμε ραντεβού τα Χριστούγεννα και όχι στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2021, γιατί θέλουμε να σας βοηθήσουμε. Κρατήστε σήμερα την εικόνα που δείχνετε και αργότερα θα δούμε ποιοι θα λείπουν από την εικόνα αυτή.

- Μέχρι τότε, να μην ξεχνάτε να βάζετε καλή σκόνη στα πλυντήρια, για να μην τα καταστρέψετε και για να μην την πληρώσουν όλοι οι άλλοι.