Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Πρόεδρε πότε θα έχουμε ανακοίνωση; Τι περιμένεις; Μήπως να τελειώσει το EYRO 2020; Πληροφορίες μας λένε πως κάποιοι έχουν φοβερούς πονοκεφάλους και αιτία είναι η αναμονή. πριν έχουμε τίποτα εγκεφαλικά ή καρδιακά επεισόδια, οι λύσεις είναι δύο. Ή βγάζεις την ανακοίνωση ή τους χορηγείς υπόθετα με .....ιατρική συνταγή φυσικά....

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα δουλεύει αρκετά και είναι καθημερινά δίπλα στους δημότες. Φυσικά και θα κάνει και λάθη, όπως κάνουν όλοι αυτοί που μέρα νύχτα δουλεύουν για να στηρίξουν τους δημότες και να λύσουν προβλήματα του Δήμου. Ένα λάθος δεν πρέπει να κάνει η δήμαρχος. Να προσπαθήσει να καλύψει ένα λάθος της κάνοντας ένα ακόμη. Κυρία Βάκα η δική μας πρόταση είναι μία και καθαρή. Παραδεχόμαστε το λάθος, το διορθώνουμε και το δημοσιοποιούμε.

- Ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης Περιφερειακός Σύμβουλος με την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπει τα πάντα μαύρα στην Περιφέρεια και δεν κρύβει την επιθυμία που είχε να συνδιοικεί με τον Φάνη Σπανό!!!! Κύριε Αναγνωστάκη, έκλεισε ο κύκλος σας, αφού ως ΠΑΣΟΚ υπήρξατε δήμαρχος, ως ΔΗΜΑΡ βουλευτής και ως ΣΥΡΙΖΑ γραμματέας υπουργείου. Μπορεί να μην μπορείτε να το χωνέψετε, αλλά αυτή είναι η αλήθεια..