Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Φαίνεται πως κάποιος δεν βάζει μυαλό και συνεχίζει να απειλεί ανθρώπους της ενημέρωσης και να τους λέει να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ!!!! 
Ήρεμα και ψύχραιμα μεγάλε. Με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσαν να γράψουν κι αυτοί να μην ξαναπατήσεις εσύ το πόδι σου εκεί.
Ο μπάρμπα Στέλιος πάντως δεν έχει δεχθεί τέτοια απειλεί ποτέ, γιατί ΟΛΟΙ γνωρίζουν πως δεν ήταν ποτέ στην παρέα κανενός, ούτε και ήταν κολλητός τους.
Από μακριά κι αγαπημένοι.
Πάντως για να το ξεκαθαρίσουμε. Στην ΕΠΣΕ  υπάρχει ΔΣ και καλό είναι στην συνεδρίαση που θα έχουν, όποιος θέλει ν΄ αποκλείσει ανθρώπους της ενημέρωσης από το να πηγαίνουν..... στην ΕΠΣΕ, ας το βάλει θέμα στην συνεδρίαση κι ας ζητήσει την ψήφο των μελών του ΔΣ.
Εμείς πιστεύουμε πως ούτε και ο ίδιος θα ψηφίσει μια τέτοια πρόταση.
Κύριοι, να τελειώνουμε. Σε ότι μας αφορά προσωπικά, δεν έχουμε κανένα θέμα και καλούμε αυτόν που απειλεί, σε δημόσιο διάλογο ή αν προτιμά να τα πούμε σε μια συνεδρίαση του ΔΣ με την παρουσία των 11 μελών και γιατί όχι και των αναπληρωματικών.
Κλείνοντας θα γράψουμε κάτι πάρα πολύ σοβαρό.
Όποιος θέλει να το παίξει μάγκας και νομίζει πως μπορεί να απειλεί και να βρίζει, να ξέρει πως αυτό το δικαίωμα δεν του το παρέχει κανένα καταστατικό, κανένας αθλητικός νόμος.
Η ΕΠΣΕ έχει άλλους σκοπούς και οι οποίοι έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο.
Ποδόσφαιρο δύο περιόδους τώρα (2019-2020 & 2020-2021) δεν έχουμε και μάλλον δεν θα έχουμε και την περίοδο 2021 - 2022 και ίσως γι΄ αυτό το ρίξανε κάποιοι σε άλλα σπορ!!!!!
Αν δεν κάνουμε λάθος τα 10 από τα 11 μέλη του ΔΣ είναι μόνιμοι κάτοικοι Εύβοιας και οι  επαγγελματικές τους δραστηριότητες είναι στην Εύβοια. Αυτό λέει πολλά και το μόνο που δεν θα ήθελαν στην εποχή της κρίσης, είναι ν΄ ανοίγουν καθημερνά νέα μέτωπα και να δημιουργούν εχθρούς.
Καλημέρα σας.

ΥΓ. Αν υπάρχει φιλότιμο, ίσως θα έπρεπε να δοθεί στην δημοσιότητα το έγγραφο της ΕΠΟ το οποίο έχει ημερομηνία μέσα στο 2021 και με το οποίο η ΕΠΟ ζητάει περίπου 70.000 ευρώ, για να διαπιστωθεί ποιοι αποκρύπτουν στοιχεία από τα σωματεία μέλη της ΕΠΣΕκαι από τα ίδια τα μέλη του ΔΣ.