Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

"Κουτουλιά" από τον κ. Γουρνή

 
- Τι ακούσαμε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων;;;; Τον κύριο Παγώνη να ψηφίζει ΟΧΙ στο Τεχνικό Πρόγραμμα και για μια ακόμη φορά είπε πως όλα τα έργα που γίνονται είναι δικά του έργα!!!!
Κύριε Παγώνη πάλι τα ίδια και τα ίδια; Αφού τα έργα τώρα γίνονται πως τα κάνατε εσείς;;;
Ο αντιδήμαρχος κύριος Σέρρας σας τα είπε μια χαρά. Σας ζήτησε να του πείτε έργα που κάνατε στο Ληλάντιο κι εσείς μιλούσατε για έργα στην Αρτάκη και αλλού.
Το καλύτερο πάντως έπαιξε στις απαντήσεις που έδωσε ο αντιδήμαρχος έργων κύριος Βασίλης Γουρνής, απευθυνόμενος στον κ. Δήμο Κουτουλή, για το θέμα του Κυζίκειου....
Πάρκου.
"Κύριε Κουτουλή, όλως τυχαίως, την επομένη της συνεδρίασης του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου, τηλεφώνησε ένας προμηθευτής και απειλούσε και έβριζε και έλεγε αυτά που ακριβώς είχατε πει κι εσείς. Του είπα πως αυτή η Δημοτική Αρχή κι εγώ προσωπικά, δεν συνομιλώ με προμηθευτές, αλλά με τον νόμιμο ανάδοχο του έργου".
Κύριε Κουτουλή, μήπως είχατε μιλήσει με αυτόν τον προμηθευτή;
Πάντως η παράταξή σας (Καθαροσπόρης) είπε ΟΧΙ στο Τεχνικό Πρόγραμμα και αν ψήφιζαν ΟΧΙ και κάποιοι άλλοι, τότε ο Δήμος Χαλκιδέων δεν θα υλοποιούσε έργα το 2022!!!!!
Προφανώς αυτό θέλατε κι εσείς και η παράταξη του κυρίου Παγώνη.
Αυτό όμως δεν έγινε και όλοι καταλαβαίνουν γιατί αποχώρησαν Δημοτικοί Σύμβουλοι από τις παρατάξεις σας.
Η παράταξη του κυρίου Καλαθέρη ψήφισε ΝΑΙ, όπως και ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Όποιος θέλει μπορεί ν΄ ακούσει την συνεδρίαση και φυσικά τις απαντήσεις του αντιδημάρχου έργων κ. Βασίλη Γουρνή από το 4:17:45 και μετά.