Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

...και σήμερα με σεβασμό

 - Θα κρατήσουμε για λίγο, τα όσα θέλαμε να γράψουμε για διάφορα θέματα και κάποιους "κυρίους", μέχρι να τελειώσει η καταστροφική μανία της φωτιάς. 
Δεν ξεχνάμε φυσικά πως δεσμευτήκαμε να γράψουμε και για ένα θέμα που έχει να κάνει με τον κύριο Ρέτσα, τα όσα ειπώθηκαν στην Γενική Συνέλευση και τα όσα δεν ειπώθηκαν.
Δεν αισθανόμαστε καλά με τα όσα συμβαίνουν στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, αλλά τα στοιχεία που έχουμε, δείχνουν πως κάποιοι δεν λένε την αλήθεια, ούτε και στις Γενικές Συνελεύσεις. Αποκρύπτουν την αλήθεια, ακόμη και από τα ίδια τα μέλη/συνεργάτες τους.
 Προφανώς και αποκρύπτουν στοιχεία και από την εξελεγκτική επιτροπή, αλλά....και από αυτούς που έχουν την ευθύνη σύνταξης του απολογισμού και του προϋπολογισμού.
Ο κ. Ρέτσας είπε πως έχει στο ταμείο περίπου 35.000 ευρώ και πως αυτό το πέτυχε με την σωστή οικονομική διαχείριση!!!!
Εμείς του λέμε πως δεν είπε την αλήθεια.
Δεν θα γράψουμε σήμερα περισσότερα, αλλά αν δεν είπε την αλήθεια και απέκρυψε "έξοδα", θα πρέπει ως δίκαιος και ως αυτός που τηρεί την νομιμότητα, να δηλώσει την παραίτησή του και φυσικά να πει γιατί το έκανε.
Εμείς λέμε πως μπορεί να έχει ο ταμίας κύριος Γιάννης Λάμπρου στο ταμείο της Ένωσης 35.000 ευρώ, αλλά μπορεί αυτά να χαθούνε και να χρειασθούν τόσα και άλλα τόσα για να βγάλουμε τους επόμενους μήνες.
Καλή σας μέρα και θα επανέλθουμε.