Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε όχι μόνο τον εαυτό σας, αλλά και τους δικούς σας ανθρώπους και γενικότερα αυτούς που αγαπάτε.
Να ευχηθούμε και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα.
Σήμερα, Τρίτη 20 Οκτωβρίου, είναι του Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, του Οσίου Γερασίμου ασκητού εν Κεφαλληνία, της Αγίας Ενόης και της Οσίας Ματρώνης της Χιοπολίτιδος. Αυτό σημαίνει ότι.... γιορτάζουν οι: Αρτέμιος, Αρτέμης, Άρτεμις, Αρτέμη, Αρτέμιδα, Αρτεμία, Αρτεμισία, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα *, Διάνα, Ντιάνα, Ενόη, Ματρώνα, Ματρόνα*,  Κερασιά, Κερασία. 
Κερασία χρόνια σου πολλά, να είσαι πάντα χαρούμενη και πάντα να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν.

- Τα καλά να τα γράφουμε. Οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας στο πλευρό του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, αφού ο Δημοτικός Σύμβουλος ναύαρχος κύριος Αλέξανδρος Θεοδοσίου, με τις παρεμβάσεις και τις γνωριμίες του, δίνει λύσεις σε προβλήματα.
Σημαντική η παρέμβασή του στο θέμα της γέφυρας των Πολιτικών, την οποία έστησε σε μια μέρα το μηχανικό του στρατού.

- Σεβασμό πρέπει να δείχνουν οι κυρίες της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Διρφύων Μεσσαπίων και όταν μιλούν οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, να μένουν στις θέσεις τους και να μην συζητούν με άλλους.

- Με 11 συμβούλους έμεινε ο κ. Μπουραντάς, ενώ η αντιπολίτευση έχει συνολικά 15 και ένας είναι ανεξάρτητος. Χθες συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης Αλιβερίου και είχαμε την δήλωση του κ. Αναγνώστου ο οποίος θα συνεχίσει ς ανεξάρτητος και όχι με την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ του κυρίου Μπουραντά.