Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και χρόνια πολλά στον Δημήτρη και την Δήμητρα. Να έχετε την υγεία σας και να είσθε πάντα ευτυχισμένοι. Φουντώνει και πάλι η πανδημία, αφού δυστυχώς δεν προσέχουμε. Αποδεικνύουμε ως Έλληνες, για μια ακόμη φορά πως μας αρέσει να μας περιορίζουν άλλοι και δεν αυτοπειθαρχούμε. Ας μη γελιόμαστε. Ο κορονοϊός είναι εδώ και καθημερινά σχεδόν χάνονται 50 συνάνθρωποί μας. Είναι τραγικό, αλλά όταν το 2021 υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν πως μπορούν να αγνοούν την επιστήμη και να πιστεύουν..... πως δεν θα έχουν πρόβλημα με τον κορονοϊό, αν κρατούν στα χέρια τους τον Σταυρό, τι να τους πεις; Πιστεύουμε όλοι στον Θεό, αλλά ας σεβαστούμε και την επιστήμη. Να πιστεύουμε ως Χριστιανοί Ορθόδοξη, αλλά όχι σ΄ αυτούς που παριστάνουν τους Χριστιανούς, ενώ στην ουσία κάνουν μεγάλο κακό στην θρησκεία και στην υγεία.

- Την καλημέρα μας στον Περιφερειάρχη κύριο Φάνη Σπανό και την δήμαρχο κυρία Βάκα οι οποίοι χθες ήταν στο Ληλάντιο κι αφού πήγαν στον Λήλα ποταμό, στην συνέχεια βρέθηκαν στο δημαρχείο όπου συμμετείχαν σε σύσκεψη με θέμα τα έργα στον Λήλα ποταμό, ώστε να προστατευθεί η περιοχή από καιρικά φαινόμενα. 

- Ακούσθηκαν πολλά και διάφορα και μάλιστα βρεθήκαμε και εκτός θέματος, όταν κάποια κυρία θέλησε να ακουσθεί και άρχισε να μιλά για αποζημιώσεις που δεν δόθηκαν. Συγχωρέστε μας για την φράση, αλλά "τα πήρε στο κρανίο" η δήμαρχος και είπε πως πρέπει να σταματήσουν αυτή την καραμέλα των αποζημιώσεων, αφού δεν υπάρχει τέτοιο θέμα για το οποίο να έχει ευθύνη η Δημοτική ή η Περιφερειακή αρχή. Τόνισε μάλιστα πως περιμένουν δικαιολογητικά για μόλις 10 φακέλους. 

- Ακούσθηκε και η πρόταση να γκρεμισθεί ότι είναι δίπλα στο ποτάμι. Να γκρεμισθούν δηλαδή ο ΑΣΑΧ, το Κλειστό Βασιλικού, οι Σχολές ΟΑΕΔ, το γήπεδο Βασιλικού, τα σπίτια που υπάρχουν δίπλα στο ποτάμι και προφανώς και ο οικισμός παραλίας Βασιλικού!!!!

- Κύριοι αρμόδιοι να τελειώνουμε. Προχωρήστε με γρήγορους ρυθμούς τα έργα στο ποτάμι, ώστε να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή προστασία. Έχουμε όλοι ευθύνες, αφού χτίσαμε δίπλα στο ποτάμι, αφού ρίχνουμε μπάζα και αντικείμενα στο ποτάμι, αφού ανοίγουμε κάθετους δρόμους στο ποτάμι για να μην κάνουν λίγο παραπάνω δρόμο οι πελάτες μας και για να πηγαίνουμε στα χωράφια μας.