Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Κύπελλο Εύβοιας

 - Τελικά το κύπελλο πολλές φορές, όχι μόνο σου χτυπάει καμπανάκια, αλλά ρίχνει και ρουκέτες για να επαναφέρει στην πραγματικότητα όσους πίστεψαν πως όλα είναι απλά και εύκολα στο ποδόσφαιρο.
- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ σήμερα "χτύπησε" τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ στα αδύνατα σημεία του και έτσι τώρα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να μην ξαναζήσουν αυτόν τον διασυρμό.
Εκεί στον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ, γρήγορα να κάνουν τις κινήσεις που πρέπει, εκτός κι αν τους πάρει από κάτω η απογοήτευση κα δεν κάνουν τίποτα.
Ας μη γελιόμαστε. Αντίπαλος ήταν ένας.... ανέτοιμος  ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ, αλλά στον πάγκο του ήταν ο Βαγγέλης Ντόβολης ο οποίος έδωσε στους ποδοσφαιριστές του να καταλάβουν που και πως θα χτυπήσουν και αυτοί το έκαναν καλά. Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
- Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ πήρε την πρόκριση αφού κέρδισε την ΣΚΕΠΑΣΤΗ με 4 - 1 και έτσι συνεχίζει στην επόμενη φάση. Θυμώνουν μερικοί με τα σχόλιά μας, αλλά δεν πειράζει. Πρέπει οι ομάδες να μην νομίζουν πως όλα θα είναι εύκολα, γιατί μπορεί να μην θέλουν να παραδεχθούν πως κάθε ομάδα έχει ένα ειδικό βάρος, αλλά θα το καταλάβουν όταν θα βρεθούν μπροστά σε μια τραγική ήττα.
- Ο ΟΛΥΜΠΟΣ Γυμνου πήρε την πρόκριση έστω και στα πέναλτι με αντίπαλο την ΚΑΡΥΣΤΟ και σίγουρα αυτή η πρόκριση γέμισε χαρά τον κ. Μπασούκο, τον κ. Μητρολιό και τους συνεργάτες του.
- Η ΕΡΕΤΡΙΑ πέρασε στην επόμενη φάση χωρίς πολύ κούραση το εμπόδιο του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και οι ποδοσφαιριστές  έκαναν ένα όμορφο δώρο στον προπονητή τους, αφού χθες είχε την ονομαστική του γιορτή. Πάμε παρακάτω είπε ο κ. Βαλκάνος και αυτό έχει την σημασία του.
- Τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ πέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Παραλίας και έτσι ξέχασαν την ήττα στην έδρα τους από την ΑΕΧ.