Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχετε. Μπήκαμε και στον Νοέμβριο και όπως κι αν το κάνουμε, αρχίζουμε να σκεφτόμαστε Χριστουγεννιάτικα και είμαστε 2 βήματα πριν αποχαιρετίσουμε το 2021.
Ψυχραιμία, δύναμη και κουράγιο να έχουμε και με την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε. Δεν προσέχουμε όμως καθόλου και καθημερινά χάνουμε συνανθρώπους μας από τον κορονοϊό, συνανθρώπους μας από τροχαία και ....συνανθρώπους μας από εγκληματικές ενέργειες.  Πρέπει να καταλάβουμε κάποια πράγματα πριν είναι πολύ πολύ αργά.

- Όλοι μα όλοι θα πρέπει να κάνουν μια μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να εμβολιασθούν όσοι μένουν ακόμη ανεμβολίαστοι και δυστυχώς κυκλοφορούν παντού χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο και αφού τα παραθυράκια είναι πολλά και γνωστά. Τεράστιες οι ευθύνες της πολιτείας, των Περιφερειών και των Δήμων. Δυστυχώς χώροι των Δήμων, είτε είναι πολιτιστικοί, είτε αθλητικοί ή κάτι άλλο, λειτουργούν ανεξέλεγκτα, αφού οι δήμοι τους παραχωρούν με την προϋπόθεση να τηρούν τα μέτρα, αλλά αυτό δεν συμβαίνει.

- Οι δήμαρχοι και οι συνεργάτες τους, θα πρέπει να μην κλείνουν τα μάτια στην πραγματικότητα, ώστε να μην κλείνουν στην συνέχεια τα μάτια συνανθρώπων μας. Για παράδειγμα σε σχεδόν κανέναν αθλητικό χώρο δεν τηρούν το πρωτόκολλο, όχι μόνο φίλαθλοι, αλλά και αθλητές και προπονητές και παράγοντες και διαιτητές. Πονάει η αλήθεια, αλλά αυτή είναι.

- Δεν ήταν καλή η χθεσινή μέρα, αφού οι ομάδες της Εύβοιας που συμμετέχουν σε πανελλαδικά πρωταθλήματα δεν κέρδισαν και είχαμε 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στα τοπικά είχαμε ενδιαφέροντα παιχνίδια και σε κάποιες περιπτώσεις τα φαβορί απέφυγαν το έμφραγμα στο τέλος.

- Να μην ξεχνάμε πως στο ΚΙΝΑΛ έχουν εσωκομματικές εκλογές και θα επιλέξουν ποιον θέλουν για αρχηγό. Πάντως η υποψηφιότητα του Γιωργάκη, για να μην κρυβόμαστε, οδηγεί πολύ πίσω το ΚΙΝΑΛ. Υπάρχουν επιλογές και τα μέλη του ΚΙΝΑΛ πρέπει να προσέξουν πολύ και να μην ξεχνούν πως ο Γιωργάκης την είχε κοπανήσει, δημιούργησε δικό του κόμμα και δεν θέλουμε να γράψουμε τι πήρε τότε στις εκλογές. Αν θέλουν να μην σηκώσει κεφάλι το ΚΙΝΑΛ, ας τον ψηφίσουν.