Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει και σιγά σιγά μπαίνουμε στον Δεκέμβριο το μήνα των Χριστουγέννων. Δυστυχώς για μία ακόμη χρονιά θα μας συνοδεύει και πάλι ο κορονοϊός και όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να προσέχουμε πολύ. Είναι αλήθεια πως ο κορονοϊός μας κούρασε πάρα πολύ, μας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά και άλλαξε όλη την ζωή μας. Πρέπει όμως να κάνουμε υπομονή και να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι που έχουμε δίπλα τους δικούς μας ανθρώπους. Ας κάνουμε όλες και όλοι το εμβόλιο ώστε να..... αποκτήσουμε τα απαραίτητα αντισώματα. Δεν πρέπει να φοβόμαστε το εμβόλιο και δεν πρέπει ν΄ ακούμε τους τσαρλατάνους, τους ψεκασμένους και τους φαντασιόπληκτους.

- Εμείς στην οικογένειά μας έχουμε κάνει από τα 5 μέλη τα 4 τις δύο δόσεις και τώρα ξεκινάμε να κάνουμε την 3η δόση του εμβολίου. Η μικρούλα μας Μαρία έκλεισε τα 12 χρόνια πριν λίγες μέρες και έχει κλείσει ήδη το ραντεβού για την 1η δόση στις 10 Ιανουαρίου. Τι να φοβηθούμε άραγε; Δεν αγαπάμε εμείς την οικογένειά μας; Γιατί να ακούσουμε αυτούς τους τσαρλατάνους οι οποίοι προσπαθούν ακόμη και όταν κάποιος είναι στο νοσοκομείο να τον στείλουν στον θάνατο; Ας τελειώνουμε λοιπόν. Ας μας φροντίσει ο Θεός, αλλά ας κάνουμε κι εμείς κάτι. Ας κάνουμε το εμβόλιο.

- Τι έγινε με το θέμα της απογραφής; Είναι πολλοί αυτοί που δεν πήραν ακόμη τον φάκελο με τον κωδικό για την ηλεκτρονική απογραφή. Μήπως θα έπρεπε και ο κάθε δήμος να φροντίσει, ώστε να ενημερωθούν ΟΛΟΙ οι κάτοικοι για την απογραφή; Εμείς επιμένουμε. Καλές οι ανακοινώσεις, αλλά θα πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με όλα τα νοικοκυριά. Πρέπει να πεισθούν ΟΛΟΙ να απογραφούν ΕΔΩ, ώστε να βοηθήσουν τον Δήμο, από τον οποίο έχουν απαιτήσεις. 

- Συνεχίζουν κάποιοι με το θέμα ΔΑΡΙΓΚ και παριστάνουν τις παρθένες, ενώ ξέρουν πως ήταν χέρι χέρι για να μην γράψουμε αγκαλίτσα, με τα επιχειρηματικά συμφέροντα, που σήμερα υπονοούν πως είναι πίσω από την αγορά του οικοπέδου ΔΑΡΙΓΚ. Έχουν μεγάλη πλάκα, αφού προσπαθούν να μας πείσουν, πως ξαφνικά υποστηρίζουν τα συμφέροντα των δημοτών της Χαλκίδας και πως η σημερινή Δημοτική Αρχή, αδιαφορεί.

- Ας μην ανησυχούν καθόλου, γιατί μπαίνουν σε επικίνδυνα μονοπάτια, αφού πρώτα θα πρέπει να μας εξηγήσουν, γιατί όταν διοικούσαν τον Δήμο, δεν έκαναν τίποτα ώστε το οικόπεδο να έρθει στα χέρια του Δήμου.

- Κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι δεν λένε να βάλουν μυαλό και εξακολουθούν να συκοφαντούν και να βρίζουν. Ο χρόνος τελείωσε και ήρθε η ώρα να καταλάβουν πως δεν ανεχόμαστε το παραμικρό πλέον. Αφού το θέλουν, θα τους απαντήσουμε όπως τους αξίζει.