Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβαν οι προπονητές των Μικτών της ΕΠΣ Εύβοιας κύριοι Μαστραγγελής και Κοντογιάννης. Ο κ. Μαστραγγελής συνεχίζει και απλά ο κ. Κοντογιάννης πήρε τη θέση του κ. Κρόκου, αφού οι διοικούντες την ΕΠΣΕ είχαν πει πως θ΄ αλλάζουν τους προπονητές, ώστε να περάσουν όλοι από την θέση αυτή.
Ο κ. Μαστραγγελής όμως παρέμεινε, αφού ....κάποιοι έχουν και τις αδυναμίες τους και ευχόμαστε αυτές οι αδυναμίες να μην οδηγήσουν σε κακά αποτελέσματα, αφού σε αδικία σίγουρα οδήγησαν.

- Μπορεί ο ΛΗΛΑΣ να είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά με μία νίκη μπορεί να βρεθεί πάνω από την κόκκινη ζώνη του υποβιβασμού, αρκεί να γίνουν κάποιες κινήσεις και να ενισχυθεί η ομάδα. Το αναβληθέν παιχνίδι με την ΑΙΔΗΨΟ ίσως κρίνει πολλά όταν διεξαχθεί. 

- Επιμένουμε για την ΕΡΕΤΡΙΑ και για τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και γράφουμε πως θα είναι οι βασικοί αντίπαλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο κυνήγι του τίτλου του πρωταθλητή. Γελάστε όσο θέλετε κάποιοι, αλλά να μην ξεχνάτε το παρελθόν των δύο ομάδων και το ότι ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ έχει έναν έμπειρο και αξιόλογο προπονητή τον κ. Βαγγέλη Ντόβολη, έναν σοβαρό και αξιοπρεπή πρόεδρο και η ΕΡΕΤΡΙΑ έδεσε και πάλι αυτό που λέμε "οικογένεια" με τον κ. Δημήτρη Βαλκάνο στον πάγκο της.