Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Δύο αγωνιστικές πέρασαν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και δυστυχώς ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δεν συναντήθηκε με την νίκη, αφού μετά την ισοπαλία στην έδρα του με τον ΗΡΑΚΛΗ Λάρισας, ισόπαλος έληξε και ο αγώνας με αντίπαλο την ΕΛΑΣΣΟΝΑ εκτός έδρας.  Δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο στο ξεκίνημα του ΑΟΝΑ, αφού όσο καλούς ποδοσφαιριστές να έχει, πληρώνει τις αλλαγές προπονητή, από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα. Ο ΑΟΝΑ τα έχει όλα όπως λένε οι άνθρωποί του, αλλά κάποιος να ....μας πει τι δεν έχει και τα τελευταία χρόνια, αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα.

- Σίγουρα είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά επιτρέψτε μας να γράψουμε πως το ΥΠΑΤΟ εύκολα ή δύσκολα έκανε το 2 στα 2 και δείχνει τις προθέσεις του. Την Κυριακή ο ΑΟΝΑ θ΄ αντιμετωπίσει τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ Παλαμά, ο οποίος έχει δύο ήττες σε δύο αγώνες. Ας προσέξουμε για να μην τον αναστήσουμε.

- Πάντως ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ έχασε δύσκολα στην έδρα του με 1 -2 από το ΥΠΑΤΟ και χθες δύσκολα από τον ΗΡΑΚΛΗ Λάρισας εκτός με 2 - 1. Έχει δεχθεί 4 γκολ και έχει πετύχει 2.

- Καλά τα μπουζουκάδικα δεν λέμε, αλλά όχι πριν τον αγώνα. Πρώτα κερδίζουμε και μετά το διασκεδάζουμε. Το είπαμε αυτό σ΄ έναν φίλο και μας είπε: "Αυτά γινόταν άλλες εποχές. Τώρα επειδή ξέουν πως δεν θα κερδίσουν την Κυριακή, το ρίχνουν λίγο έξω το Σάββατο"!!!!