Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Ας κάνουμε όλοι τον σταυρό μας, ώστε αυτό το κύμα της πανδημίας που έρχεται να μην οδηγήσει στον θάνατο κι άλλους ανθρώπους. Δυστυχώς όμως τα μηνύματα δεν είναι ευχάριστα και η κατάσταση όλα δείχνουν πως θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Θα δούμε σίγουρα διπλάσια και ίσως τριπλάσια κρούσματα, αλλά μακάρι αυτά να μην οδηγήσουν και στην αύξηση των θανάτων. Προσοχή και στον χώρο του αθλητισμού. Ας φροντίσουν όσοι θέλουν να συμμετέχουν είτε ως αθλητές, είτε ως ....προπονητές, είτε ως διαιτητές, σε αγώνες να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.

- Ιδιαίτερα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, δεν είναι δυνατόν να συμμετέχουν ανεμβολίαστοι σε προπονήσεις και αγώνες και εξ αιτίας τους να παίρνει διαστάσεις η πανδημία. Δυστυχώς μέχρι σήμερα, σχεδόν κανείς δεν τηρεί το υγειονομικό πρωτόκολλο, ούτε εντός αγωνιστικού χώρο, ούτε στον περιβάλλοντα χώρο.

- Δεν ξέρουμε τι κάνουν πανελλαδικά, αλλά εδώ στην Εύβοια ο καθένας κάνει ότι θέλει, αφού δεν υπάρχει κανένας σοβαρός έλεγχος και πως να υπάρχει, όταν μέχρι σήμερα τουλάχιστον κανείς δεν βρέθηκε να πάει και να ελέγξει το πως κάποιοι αδιαφορούν για το πρωτόκολλο.

- Την Τετάρτη θα έχουμε αγώνες για το Κύπελλο Εύβοιας στο ποδόσφαιρο και από την επόμενη εβδομάδα θ΄ αρχίσουν πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα σε ανοιχτά και κλειστά γήπεδα. Ας ζητηθεί από κάθε ομάδα, να δηλώσει τον αριθμό των ανεμβολίαστων αθλητών. Ας ζητηθεί από την κάθε διοργανώτρια αρχή να δηλώσει τον αριθμό των ανεμβολίαστων διαιτητών, παρατηρητών κλπ. Τότε θα καταλάβουν όλοι, γιατί πάμε από το κακό στο χειρότερο. 

- Λένε οι ειδική και η πολιτεία να φοράμε μάσκα παντού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Είδατε πολλούς να το τηρούν; Είναι κρίμα πάντως, να μην τηρούν τα μέτρα, άνθρωποι του αθλητισμού και ιδιαίτερα αυτοί που λένε πως τον υπηρετούν.