Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

...σουτάκια

 - Την καλημέρα μας στον προπονητή κύριο Ακριτίδη και να του ευχηθούμε να είναι υγιής και Καλά Χριστούγεννα. Ανέλαβε την ομάδα ΚΑΛΟΧΩΡΙ / ΠΑΝΤΕΙΧΙ σε μια δύσκολη περίοδο κι ενώ γνώριζε τα προβλήματα που υπήρχαν.
Ο προπονητής όμως είναι και για τα δύσκολα και ο κ. Ακριτίδης το έχει αποδείξει. Δεν είναι θαυματοποιός, αλλά προπονητής. Για να φανεί η δουλειά ενός προπονητή, πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος. Οι ομάδες για να στηθούν σε σωστές βάσεις, θα πρέπει όλα να ξεκινούν από το ρόστερ και από την.... προετοιμασία. Ο κ. Ακριτίδης παρέλαβε την ομάδα που παρέλαβε και αν όλα ήταν καλά, δεν θα τον καλούσαν να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Υπομονή λοιπόν και ας αφήσουν τον κ. Ακριτίδη να κάνει αυτό που ξέρει.

- Καμία συνέχεια στο θέμα του προπονητή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Όλοι θα κριθούμε στην ώρα μας. Το θέμα είναι πως στο τέλος θα την πληρώσει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά δεν θα φταίμε εμείς. Οι διοικούντες έχουν την ευθύνη και να ξέρουν πως οι κακές δημόσιες σχέσεις δεν βοηθούν σε τίποτα την ομάδα. Τα λάθη είναι πολλά και το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό.

- Η ΕΡΕΤΡΙΑ δείχνει μέσα στο γήπεδο πως θα είναι μέσα στην τετράδα της κορυφής και μην σας φανεί παράξενο αν την δείτε και στην πρώτη θέση πολύ σύντομα. Η ομάδα επιθετικά βγάζει φωτιές και το κλίμα στ΄ αποδυτήρια είναι καλό. Ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα, θα αντιμετωπίσει το ΑΥΛΩΝΑΡΙ μέσα, τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ εκτός, τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ μέσα, τον ΟΛΥΜΠΟ εκτός και την ΔΡΟΣΙΑ μέσα, μέχρι το τέλος του Α΄ γύρου.