Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Υπάρχει και η συγνώμη....

 - Κύριοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αν δεν το ξέρετε, υπάρχει και η συγνώμη.
Όταν ένας προπονητής και μάλιστα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ξεπερνάει τα όρια και λέει τα όσα είπε ο κ. Λύκος σε ποδοσφαιριστές του ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ, θα πρέπει σεβόμενος την ομάδα του πρώτα και μετά όλους τους άλλους, να βγει και να ζητήσει μια συγνώμη και όχι να βγαίνει η διοίκηση και ουσιαστικά να ζητάει και τα ρέστα από την ΔΡΟΣΙΑ, για την ανακοίνωση που έβγαλε.
Επιτρέψτε μας να γράψουμε κάτι.
Στον πάγκο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ υπάρχει μια προσωπικότητα του ποδοσφαίρου και αυτός είναι ο κ. Θανάσης Παλαιολόγος, ο οποίος και θα έπρεπε να φροντίσει να επαναφέρει στη τάξη τον προπονητή, ο οποίος έφτασε στο σημείο απευθυνόμενος σε αντίπαλο... ποδοσφαιριστή, του είπε πως πρώτα να μάθει να δένει τα κορδόνια του!!!
Ο κ. Παλαιολόγος μπορεί να είναι φίλος του κυρίου Λύκου, μπορεί να είναι αυτός που τον πήγε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά οφείλει να παραδεχθεί πως η κατάσταση έχει ξεφύγει και τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ στην συνέχεια, αν αυτοί που είναι και υπηρετούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δεν δείχνουν το απαιτούμενο σεβασμό προς τους αντιπάλους.
Δυστυχώς δεν αποδεικνύει κάτι, το ότι ένας προπονητής είναι οικογενειάρχης, έχει ακαδημίες και άλλα τέτοια.
Ο καθένας κρίνεται από την καθημερινή συμπεριφορά του και τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά ακόμη και στις προκλήσεις.
Αν πιστεύουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πως με τέτοιες συμπεριφορές του προπονητή, θα επηρεάσουν πρόσωπα και καταστάσεις, κάνουν τραγικό λάθος.
Δημιουργούν προβλήματα και θα το διαπιστώσουν, όταν οι αντίπαλοι "θα θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω".
Αν ο κ. Λύκος και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έβγαζαν με την λήξη του αγώνα μια ανακοίνωση με την οποία ο κ. Λύκος θα ζητούσε συγνώμη, από τους ποδοσφαιριστές που πρόσβαλε και τον ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ γενικότερα, καμία ανακοίνωση δεν θα έβγαζε η ΔΡΟΣΙΑ και το θεωρούμε βέβαιο.
Κύριοι της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, βγάλατε "λάδι" τον κ. Λύκο και δεν μπορούσατε να κάνετε διαφορετικά, για τους λόγους που όλοι ξέρετε. Φίλος σας είναι και ως κολλητός από καιρό περίμενε να διώξετε τον Τοκπασίδη, για να τον πάρετε στην ομάδα.
Τι άλλο λοιπόν να κάνατε;
Εμείς θα κλείσουμε με μια φράση που λέει συχνά ο λαός.
"Τώρα λουστείτε τα".