Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

.....σουτάκια

 - Μια ωραία Κυριακή είχαμε χθες, αλλά δεν είχαμε ποδόσφαιρο και το γιατί το ξέρουμε όλοι. Δυστυχώς η απόφαση για αναβολή των αγώνων πάρθηκε στο πόδι και αν η ΕΠΣΕ δεν προχωρούσε με το έτσι θέλω και άφηνε τους διαιτητές ν΄ αποφασίσουν, όλα θα κυλούσαν ομαλά.
Κανείς δεν ρώτησε για παράδειγμα τους προπονητές των ομάδων, οι οποίοι είχαν ετοιμάσει τις ομάδες τους, ε'ίχαν προγραμματίσει τις προπονήσεις ....τους και τώρα βγήκαν εκτός προγραμματισμού.

- Ας μη γελιόμαστε. Ακόμη κι αν υπήρχαν ακραία φαινόμενα οι απόφαση για αναβολή έπρεπε να παρθεί την Πέμπτη ή το αργότερο το πρωί της Παρασκευής και όχι το Σάββατο λίγες ώρες πριν την έναρξη των αγώνων. Εμείς πιστεύουμε πως κάποιους βόλευε η αναβολή των αγώνων και κάποιοι δεν ήθελαν να τους πούνε όχι.

- Οι αναβολές δεν οδηγούν σε σωστό δρόμο τα πρωταθλήματα και θα το διαπιστώσουν σύντομα οι άνθρωποι της ΕΠΣΕ. Αλήθεια θα πούνε ΟΧΙ στο πέρα για πέρα δίκαιο και λογικό αίτημα τον ΝΗΛΕΑ Νεοχωρίου; Τι φταίει ο ΝΗΛΕΑΣ για να υποχρεωθεί να παίξει Τετάρτη; Ποιος θα τον υποχρεώσει να παίξει με μισή ομάδα; Η ΣΚΥΡΟΣ δεν μπόρεσε να πάει στο γήπεδο αφού είχε απαγορευτικό. Ο ΝΗΛΕΑΣ εξήγησε τους λόγους που δεν μπορεί να έχει τους ποδοσφαιριστές του στις 13:00. Οι ομάδες που πάνε στην Σκύρο, διανυκτερεύουν εκεί. Κάνουμε λάθος; Να ορισθεί λοιπόν ο αγώνας Σάββατο ή Κυριακή για να παίζουμε το πρωτάθλημα με ίδιους όρους.

- Από την άλλη τώρα, θα δούμε πως θ΄ αντιμετωπίσει η ΕΠΣΕ την ΣΚΕΠΑΣΤΗ της οποίας το αίτημα για αναβολή αγώνα εξ αιτίας κρουσμάτων κορονοϊού δεν είχε γίνει δεκτό!!! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα κύριοι της ΕΠΣΕ.