Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

..."ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Όταν στο τέλος της εβδομάδας πρέπει να παρακολουθήσεις μια συζήτηση στην Βουλή, η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα και τελείωσε το βράδυ της Κυριακής, πως να ξεκινήσει καλά "η νέα εβδομάδα";;;;
Τέλος πάντων.
Το μόνο καλό με το κλείσιμο της εβδομάδας ήταν το ότι επιτέλους ο ΛΗΛΑΣ κέρδισε και ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Θα σας θυμίσω πως ο ΛΗΛΑΣ βρισκόταν σε μια τέτοια άσχημη θέση πριν κάτι χρόνια και παρέμεινε στην.... κατηγορία, επειδή ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  είχε καταφέρει να πάρει την άνοδο στα μπαράζ και έτσι δεν υποβιβάσθηκε μία ακόμη ομάδα.
Τώρα τα πράγματα είναι επικίνδυνα γιατί μπορεί να υποβιβασθούν από 1 έως 4 ομάδες!!!!
Όλα θα εξαρτηθούν από το αν ο πρωταθλητής κερδίσει τα μπαράζ και ανέβει στην Γ΄  Εθνική, αν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και από το αν ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ παραμείνει στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα. Ας κάνουμε λίγη υπομονή και θα δούμε. 
Χθες η Ερέτρια άφησε 2 βαθμούς στην Αμάρυνθο και αυτό δεν είναι θετικό για καμία από τις δύο ομάδας, αλλά περισσότερο κόστισε στην Ερέτρια η οποία έχασε και την 2η θέση και απομακρύνθηκε από την πρώτη θέση, ενώ ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ απλά πίστεψε ακόμη περισσότερο πως όνειρα για κατάκτηση πρωταθλήματος, δεν μπορεί πλέον να κάνει.
Η επόμενη αγωνιστική φέρνει τον αγώνα ΕΡΕΤΡΙΑ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ.
Οι Αλιβεριώτες είναι 2 βαθμούς πίσω από τη Ερέτρια, αλλά έχουν έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με τον ΛΗΛΑ και αν τον κερδίσουν θα βρεθούν μαζί με την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ στην 2η θέση με μόλις 2 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Όλοι λοιπόν καταλαβαίνουν πως ο αγώνας στην ΕΡΕΤΡΙΑ θα έχει και πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Πάντως το κυριότερο είναι το ότι δεν πείσθηκε η πρόεδρος της Ερέτριας να κάνει ένα καλό, για να βοηθήσει κι ο Θεός την ομάδα!!!!!
"Φέρθηκε σκληρά και πληρώθηκε με σκληρό νόμισμα"!!!