Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Αν καταλάβαμε καλά, έχουμε και ένα νέο σπορ το οποίο δεν ξέρουμε αν θα ενταχθεί στον ΣΕΓΑΣ ή στην ΕΠΟ ή σε κάποια άλλη Ομοσπονδία, αλλά πιστέψτε μας έχει πολύ ενδιαφέρον. Γεμίσαμε με "ψώνια" στην αυτοδιοίκηση, αλλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή. Κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι έχουνε μπλέξει τα μπούτια τους και θέλουν να γίνουν δήμαρχοι, Περιφερειάρχες και γιατί όχι και βουλευτές!!! Πάντως αυτός ο αγώνας δεν θα δοθεί σε κάποιο στάδιο ή σε κάποιο... κλειστό γυμναστήριο, αλλά θα διεξαχθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτοί που τώρα θέλουν να έχουν ρόλο πρωταγωνιστή θα αποδειχθεί πως ήταν η τελευταία τρύπα του ζουρνά, όπως λέει κι ο λαός.

- Την καλημέρα μας λοιπόν και να ξέρουν πως με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με το να τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις, δεν πρόκειται ποτέ να γίνεις πρωταγωνιστής, ούτε και να καπελώσεις κανέναν, αλλά θα είσαι για πάντα η ουρά κάποιων.

- Η Περιφερειακή αρχή κάνει έργα και πάντα σε συνεργασία με τους δημάρχους, αλλά και την κυβέρνηση. Κανένα έργο δεν θα γινόταν, αν κυβέρνηση, περιφέρεια και δήμαρχοι δεν έτρεχαν. Από το 2019 μέχρι και σήμερα ΟΛΟΙ κάνουν το καλύτερο που μπορούν.

- Τι έγινε τελικά με την δίκη του ψευτογιατρού και των συνεργατών του; Το ρωτάμε για να μάθουμε αν αυτοί οι οποίοι υπηρετούν την υγεία, μπορούν και κάνουν συνεργασίες με τύπους οι οποίοι πουλάνε μαντζούνια και δεν έχουν καμία σχέση με την Ιατρική!!!!! 

- Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι θα έχουμε τους αγώνες των Μικτών ομάδων Κ15 & Κ17 της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ με αντιπάλους τις αντίστοιχες της Ευρυτανίας. Πιστεύουμε πως οι προπονητές κκ Μαστραγγελής και Κοντογιάννης και οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν σήμερα τις νίκες και τους 3 βαθμούς και τους το ευχόμαστε.

- Την καλημέρα μας και στον πρώην αντιδήμαρχο επί Παγώνη κύριο Γιογιό και να του θυμίσουμε πως το Ληλάντιο ήταν στο περιθώριο γιατί ο κ. Παγώνης και ο κύριος Καθαροσπόρης προφανώς δεν το είχαν στα σχέδιά τους. Αγαπητέ Γιώργο έχει διαφορά το να κάνεις έργα, έστω και όχι τέλεια και άλλο το να αδιαφορείς για μια ολόκληρη περιοχή.

- Δεν είναι τυχαίο αγαπητέ Γιώργο το να χάνει ο Παγώνης και ο Καθαροσπόρης  και μάλιστα με διαφορά, από την κυρία Βάκα. Δεν είχε να παρουσιάσει έργο Γιώργο μας.