Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

....φαπούλες

 - Κάποιοι δεν λένε να παραδεχθούν την αλήθεια και δεν θέλουν να καταλάβουν πως η σημερινή Δημοτική Αρχή, με δήμαρχο την κυρία Έλενα Βάκα και αντιδήμαρχο τον κ. Βασίλη Γουρνή, κάνει έργα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και δεν μπορεί να συγκριθεί με την περίοδο Παγώνη/Καθαροσπόρη την οποία ψάχναμε να βρούμε, αλλά ήταν απασχολημένη με "μεγάλα έργα" που δεν ....προχώρησαν ποτέ!!!! 

- Πότε επί Παγώνη/Καθαροσπόρη έγιναν έργα στην ΝΕΑ ΛΑΜΨΑΚΟ; Την είχαν κι αυτή όπως και όλο το ΛΗΛΑΝΤΙΟ στην εγκατάλειψη; Τι άραγε δεν τους αρέσει από τις παρεμβάσεις που κάνει η σημερινή Δημοτική Αρχή; Αλήθεια πότε θα καταλάβουν οι του Παγώνη, πως δεν αγαπούν την περιοχή τους περισσότερο από αυτούς της Βάκα;

- Βιάστηκε λένε κάποιοι ο γιατρός κ. Κώστας Μαρκόπουλος να ανακοινώσει πως θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Όχι κύριοι. Ο κύριος Μαρκόπουλος μόνο αφελής δεν είναι. Ξέρει καλά το πολιτικό παιχνίδι και έχει τους λόγους του που ανακοίνωσε υποψηφιότητα για τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023!!!!!!

- Θέλει να ασκήσει πολιτική πίεση προς την κυβέρνηση και προσωπικά προς τον κ. Μητσοτάκη ο κ. Μαρκόπουλος, για δικούς του λόγους, αλλά δεν πρόκειται να βρει ανταπόκριση και τώρα θα πρέπει να ψάξει να βρει δικαιολογίες, για να πάρει πίσω την υποψηφιότητά του ή για να δικαιολογήσει το αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής των εκλογών.