Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. Πέρασε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο και ήταν το τελευταίο του Φεβρουαρίου, αφού από αύριο μπαίνουμε το Μάρτιο. Δυστυχώς έχουμε την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία, γιατί έτσι αποφάσισε ο Πούτιν, ο οποίος θέλησε να κάνει επίδειξη δύναμης και αφού δεν του βγήκε, είπε να ρίξει και μια απειλή για πυρηνικό πόλεμο. Αυτά συμβαίνουν σε τέτοια καθεστώτα, στα οποία το κουμάντο το έχει ένας και οι υπόλοιποι δεν μιλάνε καθόλου, γιατί αν.... μιλήσουν θα τους στείλουν  στις φυλακές.

- Να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και ο Ουκρανικός λαός να ζήσει με ειρήνη και να έχει μια ελεύθερη πατρίδα. Η Ελληνική κυβέρνηση καλά κάνει και στηρίζει τον Ουκρανικό λαό και δεν μένει στα λόγια και στις ευχές.

- Έχουμε συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου αυτή την εβδομάδα και θα βρούνε την ευκαιρία κάποιοι της αντιπολίτευσης να ρίξουν τα τσιτάτα τους και να κατηγορήσουν την Περιφερειακή Αρχή, αλλά και την κυβέρνηση. Αυτοί είναι ικανοί να κατηγορήσουν τον Φάνη για τον πόλεμο Ρωσίας Ουκρανίας!!!

- Πολλά νευράκια έχουν κάποιοι εκεί στα Ψαχνά και όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους προσπαθούν να τον συκοφαντήσουν και να τον χαρακτηρίσουν κάπως. Κύριοι συνεχίστε έτσι, αλλά θα είναι αργά όταν διαπιστώσετε τα λάθη σας. 

- Στο Δήμο Χαλκιδέων όπως και σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια, θα έπρεπε να υπάρχει συμπολίτευση και αντιπολίτευση.  Έλα όμως που αυτό δεν ισχύει πάντα, αφού κάποιοι αντί να κάνουν αντιπολίτευση, προσπαθούν να βάλουν τρικλοποδιές ώστε να μην γίνουν έργα!!!!

- Ο ένας εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του και ζει σε μια άλλη εποχή και απλά βγάζει κραυγές και ο άλλος, του είπανε να καταγγέλει συνεχώς τα πάντα, αν θέλει κάποια στιγμή να γίνει δήμαρχος!!!!