Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

....σουτάκια

 - Χρυσάφι ο βαθμός της ισοπαλίας των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι, γιατί τώρα ουσιαστικά η ομάδα της Εύβοιας θα κυνηγήσει την 2η θέση στον όμιλό της, αλλά αν δεν αυτοκτονήσει, ο ΟΦΗ δύσκολα θα φτάσει στην βαθμολογία την ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και να ήθελε να βοηθήσει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, τώρα ούτε αυτή η βοήθεια φτάνει, αφού και να .....κερδίσει ο ΟΦΗ τον ΕΡΓΟΤΈΛΗ, δεν θα φτάσει τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ οι οποίες θα έχουν 24 βαθμούς και ο ΟΦΗ 23.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν πρέπει να συζητά καθόλου για την διαιτησία. Αν η ομάδα βρει τον τρόπο να φτιάξει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και αυτοί με την σειρά τους, παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, γιατί έχουν δυνατότητες, τότε η ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και με διαφορά από τον δεύτερο.

- Ας θυμώσει όποιος θέλει, αλλά μόνο με σπρώξιμο κανείς δεν παίρνει πρωτάθλημα. Ο βασικός αντίπαλος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ήταν και είναι ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ο οποίος αν ήθελε θα μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. 

- Η διαιτησία κύριοι, δεν μπορεί να στρώσει το χαλί σε κανέναν, γιατί κανείς διαιτητής δεν μπορεί να κάνει το ίδιο λάθος πολλές φορές, γιατί τότε θα αναγκαστεί να κρεμάσει την σφυρίχτρα του ή να του την πάρουν.