Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Μία εβδομάδα, πριν την Μεγάλη Εβδομάδα, 13 και σήμερα μέχρι την Ανάσταση.  Ευχόμαστε αυτές τις Άγιες Μέρες, να μην ξεχάσουμε κανέναν συνάνθρωπό μας και να έχουμε την υγεία μας. Αυτή την φορά πιστεύουμε πως τίποτα δεν θα είναι ίδιο, με το Πάσχα των δύο τελευταίων χρόνων και πως θα κάνουμε Ανάσταση την ώρα που.... πρέπει και θα μπορέσουμε να αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλον. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

- Τελικά είχαμε δίκιο, αφού εντελώς ξαφνικά όλες και όλοι ξέχασαν το πως ήταν το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, όταν ανέλαβε η νέα Δημοτική Αρχή  και τώρα ανακαλύπτουν τα χάλια του!!!! Το στάδιο άραγε είχε φωτισμό; Είχε στεγανοποιηθεί η κερκίδα, ώστε με τις βροχές να μην καταλήγουν τα νερά στα αποδυτήρια; Είχαν φτιαχτεί τ΄ αποδυτήρια που είχαν τα μαύρα τους τα χάλια; Είχαν όργανα για τους αγώνες στίβου; Κυρίες και κύριοι, γνωρίζουμε καλά ποιες και ποιοι ήταν απέναντι στην δήμαρχο κυρία Βάκα και την παράταξή της και δεν ξεχνάμε πως τους κέρδισε όλους, γιατί οι δημότες δεν τρώνε σανό.

- Φυσικά και το Δημοτικό Στάδιο έχει προβλήματα, αλλά δεν θα λυθούν επειδή κάποιος θα έχει ένα μαγικό ραβδάκι. Αυτοί οι οποίοι διακινούν αυτές τις ιστορίες προς τα παπαγαλάκια, είναι αυτοί που άλλα λένε κι άλλα κάνουν, για να κάνουν την δουλειά τους. Να ξέρουν πάντως πως οι δημότες θα τους δώσουν την απάντηση, όταν έρθει η ώρα, αλλά τότε και πάλι αυτοί θα παριστάνουν τους φίλους της δημάρχου.

- Καλορίζικος ο νέος προπονητής του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο κύριος Πέτρος Ζουρούδης. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον ίδιο και την ομάδα και μην περιμένετε σχόλια για το θέμα. Ότι είχαμε να γράψουμε το έχουμε γράψει.

- Κανένα σχόλιο και για την διαιτησία, αφού όπως όλα δείχνουν είναι καλύτερα να μην χτυπάμε στου κουφού την πόρτα. Όπως λένε πολύ, "στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε"!!!