Τρίτη 12 Απριλίου 2022

....σουτάκια

 -  Θυμώνουν τα φιλαράκια, αλλά δεν πειράζει. Εμείς τους καταλαβαίνουμε. Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο, από την εικόνα που είδαμε μέσα από τις φωτογραφίες της παρουσίασης του Τελικού Κυπέλλου Εύβοιας. Προφανώς και δεν περιμέναμε να δούμε τους κυρίους Λύκο και Γκόφα τους πρώην προπονητές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, αλλά όπως κι αν το .....κάνουμε οι δύο σημερινοί προπονητές των ομάδων, δεν είχαν καμία απολύτως συμμετοχή στην πορεία των ομάδων στο Κύπελλο.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ είναι δεδομένο πως θέλουν να κερδίσουν τον τελικό Κυπέλλου, γιατί όπως κι αν το κάνουμε κάτι είναι κι αυτό.  Ο ΑΟΝΑ αν το κερδίσει θα έχει να λέει πως πήρε το Κύπελλο Εύβοιας και έστω για λίγο θα μετριάσει τον πόνο από τον υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αν κερδίσει σίγουρα θα είναι επιτυχία το να σηκώσει την κούπα, αλλά αν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα και δεν ανέβει στην Γ΄ Εθνική, αυτή η χαρά από την κατάκτηση του Κυπέλλου, θα μετατραπεί σε λύπη και θα μοιράσει πίκρα.

- Αλήθεια, απουσίαζαν οι Γενικοί Αρχηγοί του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, από την χθεσινή παρουσίαση του τελικού;;;;; Μπορεί να μην είδανε καλά τα ματάκια μου, αλλά αν απουσίαζαν, αυτό είναι είδηση.

- Όσο για την απουσία του ΔΟΑΠΠΕΧ, ήταν δικαιολογημένη, αφού όπως μας ενημέρωσαν από το γραφείο της προέδρου κυρίας Ελένης Αϊδίνη, είχε προσκληθεί η ιδια τηλεφωνικά από τον κύριο Γιώργο Πίσχινα, αλλά επειδή είχε μια άλλη υποχρέωση δεν μπόρεσε να είναι εκεί. Ήταν εκεί η δήμαρχος και οι φίλοι μου αντιδήμαρχοι Γουρνής και Κώσταρος είπε η κυρία Αϊδίνη και μας κάλυψε!!!!