Κυριακή 29 Μαΐου 2022

...η άποψή μας

 - Ας μη γελιόμαστε. Η ουσία με φτιαξίματα δεν αλλάζει την αλήθεια για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και αυτό το ξέρουν και το έχουν καταλάβει όλοι.
Την πορεία του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου, δεν την κρίνουν τα φτιαξίματα, ούτε οι φανατικοί οπαδοί του Παπακωνσταντίνου ή του Πίσχινα.
Την εικόνα του ποδοσφαίρου την κρίνει η συμμετοχή των ομάδων μας σε Εθνικές κατηγορίες, η εικόνα των ομάδων μας στα πρωταθλήματα υποδομών και τα όσα συμβαίνουν γενικά στα.... πρωταθλήματα.
Δεν αναφερθήκαμε στον κύριο Ρέτσα, γιατί ακόμη δεν απέκτησε φανατικούς οπαδούς, σαν αυτούς που έχουν Παπακωνσταντίνου και Πίσχινας, ούτε και έφτασε να διοικεί την ΕΠΟ και το Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ο Παπακωνσταντίνου.
Και κάτι ακόμη. Ο Παπακωνσταντίνου δεν έχασε τις εκλογές και έφυγε από το ποδόσφαιρο. Ο Παπακωνσταντίνου κέρδισε μαζί με τους συνεργάτες του και τις τελευταίες εκλογές του 2019.
Αν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν ανέβει στην Γ΄ Εθνική τότε θα μιλάμε για πραγματική κρεμάλα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου και καμία απολύτως σημασία δεν θα έχει, το ποιος θα συνεχίσει να το διοικεί.
Η σημερινή διοίκηση πρέπει να τολμήσει, ώστε να περάσουμε στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου, μέσα από την αναδιάρθρωση, μέσα από την οργάνωση των πρωταθλημάτων υποδομών και την εφαρμογή όλων των κανόνων χωρίς καμία εξαίρεση.
Αυτή είναι η δική μας άποψη και καλά θα κάνουν οι αρμόδιοι, να πάνε προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί και οι ίδιοι ήταν αυτής της άποψης, γιατί γνωρίζουν τα προβλήματα των ομάδων.