Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 -  Εδώ είμαι και δεν μ΄ ενοχλούν καθόλου τα σχόλια κάποιων, οι οποίοι δεν βλέπουν την ουσία και προσπαθούν να δημιουργούν εντυπώσεις.
Ο μπάρμπα Στέλιος κύριοι δεν παίρνει εντολές από κανέναν και δεν μασάει τα λόγια του.
Το να βγαίνει κάποιος και να γράφει για εγκληματική οργάνωση η οποία δίνει ή δεν δίνει πέναλτι, είναι εύκολο, αλλά το δύσκολο είναι να πάει να το.... υποστηρίξει, όταν κι αν τον καλέσουν.
Μαγκιές και άλλα τέτοια, εύκολα κάνουν όλοι στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά μετά γίνονται κότες και ανακαλούν.
Οι ποδοσφαιριστές των ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ, μπορεί να μιλούν για αδικία στον αγώνα με την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ, αλλά δεν κερδίζουν τίποτα με το να μιλούν για εγκληματική οργάνωση με τόση ευκολία και στο κάτω κάτω της γραφής, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να παίζουν ποδόσφαιρο και όλα τ΄ άλλα είναι θέμα διοίκησης.
Κύριοι, να το κλείσουμε εδώ το θέμα γιατί 2 μέρες πριν τον αγώνα, δεν θέλω να δημιουργήσω θέμα, γιατί πάνω απ΄ όλα τ΄ άλλα, σέβομαι τον προπονητή σας τον κύριο Φούρλη.
Τα ΑΛΑΤΣΑΤΑ είναι μια καλή ομάδα, αλλά θα πρέπει να ξέρουν πως όταν έχεις μια εγκληματική οργάνωση, δεν χτυπάς με δύο πέναλτι σε έναν αγώνα, αλλά "καθαρίζεις" σιγά σιγά τον αντίπαλο κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. όποιος το κάνει αυτό είναι ή βλάκας ή μαλάκας.