Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

....σουτάκια

 - Όλα έδειχναν πως το ΝΕΟΧΩΡΙ θα ήταν με άνεση ο πρωταθλητής στον Νότιο Όμιλο, αλλά η Σκύρος έβαλε δύσκολα και κρατάει σε αγωνία πολλούς. Η ΣΚΥΡΟΣ πάντως θα παρακολουθήσει ως θεατής την τελευταία αγωνιστική και απλά θα περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα ΝΕΟΧΩΡΙ - ΔΥΣΤΟΣ. Το ΝΕΟΧΩΡΙ με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα και ανεβαίνει στην Α΄ Κατηγορία και η ΣΚΥΡΟΣ πάει στα .....μπαράζ, ενώ αν κερδίσει ο ΔΥΣΤΟΣ  ή ο αγώνας λήξει ισόπαλος, η ΣΚΥΡΟΣ κατακτά το πρωτάθλημα και το ΝΕΟΧΩΡΙ πάει στα μπαράζ.

- Ο ΔΥΣΤΟΣ θα πάει στο Νεοχώρι και όπως λέει ο προπονητής του κύριος Σάκης Νικολάου, η ομάδα του μπαίνει στο γήπεδο και θέλει να κερδίζει πάντα, άσχετα αν μερικές φορές δεν τα καταφέρνει. 

- Την Κυριακή 8 Μαϊου ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ξεκινάει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι στα μπαράζ και θ΄ αντιμετωπίσει τον ΑΙΟΛΟ Καρπενησίου, στο Καπερνήσι. θεωρητικά εύκολος ο αντίπαλος, αλλά αυτά στην θεωρία. Στην πράξη ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να πάει να παίξει με σοβαρότητα και να πάρει τους 3 βαθμούς. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που θ΄ αντιμετωπίσει τον ΑΙΟΛΟ σε μπαράζ.