Κυριακή 29 Μαΐου 2022

...πάμε γερά

 - Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ότι πετύχουν θα το πετύχουν μόνοι τους και όχι επειδή θα τους κάνουν χάρες οι αντίπαλοι. Έχουμε 2 αγωνιστικές ακόμη και στις οποίες μπορεί να συμβούν τα πάντα. Οι 4 ομάδες διεκδικούν τις 3 θέσεις που οδηγούν στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Αν ο σημερινός αντίπαλος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κερδίσει, τότε εξασφαλίζει την άνοδο, αφού θα φτάσει στους 13 βαθμούς και ο τελευταίος αγώνας δεν θα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για.... το ΜΟΣΧΑΤΟ.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Ευπαλίου, σήμερα με αντίπαλο τον ΑΙΟΛΟ θα πάρει τους 3 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική με νίκη στο ΜΟΣΧΑΤΟ θα φτάσει στους 12 βαθμούς.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αν χάσει σήμερα θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να κερδίσει τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ για να φτάσει στους 11 βαθμούς, όσους δηλαδή θα έχει και ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ, αν κερδίσει σήμερα τον ΤΕΝΕΑΤΗ.
Σταματάμε εδώ τα σενάρια και λέμε στους ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, πως μπορούν σήμερα να μην χάσουν και να έχει έτσι ανάγκη βαθμών και το ΜΟΣΧΑΤΟ την τελευταία αγωνιστική. 
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι έμπειροι και ξέρουν ποδόσφαιρο.
Ας κάνουν ότι καλύτερο μπορούν κι εμείς πιστεύουμε πως στο τέλος θα τα καταφέρουν.
Όσο για τον κόσμου που δήθεν στηρίζει την ομάδα, ας το αφήσουμε στην άκρη.
Με 200 - 300 άτομα στο γήπεδο σε τόσους κρίσιμους αγώνες, δεν το λες και στήριξη.
Στα τελευταία μπαράζ πριν λίγα χρόνια στο γήπεδο νρισκόταν πάνω από 2.000 φίλαθλοι και στον αγώνα με τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ, αυτό πρέπει να γίνει.
Καλή επιτυχία