Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Μια απουσία αθλητή από τους αγώνες πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου Κ20, ειλικρινά μας απογοήτευσε και δεν μπορέσαμε ακόμη να απαντήσουμε στο γιατί. 
Ο Παναγιώτης Αντωνίου ο οποίος ήταν αθλητής στα δρομικά αγωνίσματα 100μ & 200 μέτρων και ενώ είχε δηλωθεί να είναι στην κούρσα των 200 μέτρων, τελικά δεν πήγε καν στις Σέρρες.
Δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια και ποτέ δεν θα απαντήσει κάποιος σ΄ αυτό το γιατί, αλλά εμείς έχουμε την άποψή μας και αυτή θα γράψουμε.
Ο Παναγιώτης πληρώνει τις λάθος επιλογές και πολύ φοβόμαστε πως αυτές θα πληρώσει και ο μικρότερος... αδελφός του ο Λουκάς. Ταλέντα και οι δύο, αλλά κάτι δεν πάει καλά με τα σωματεία στα οποία ανήκουν κάθε φορά και με τους προπονητές τους.
Ο Παναγιώτης και ο Λουκάς ανήκουν στον ΤΡΙΤΩΝΑ Χαλκίδας, αλλά αυτό μόνο τυπικά, αφού προπονήσεις πλέον κάνουν με τον ΕΥΒΟΪΚΟ ΓΑΣ.
Κι όμως ούτε ο ένας ούτε ο άλλος σύλλογος ενδιαφέρθηκαν για  να πάρει μέρος ο Παναγιώτης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20. Γιατί;
Και τι δεν ακούσαμε για το θέμα.
Άλλος λέει πως ο ίδιος φοβήθηκε τον ανταγωνισμό και δεν πήγε!!!!
Άλλος πως είχε διάβασμα και φροντιστήρια και επέλεξε ο ίδιος να μην πάει!!!
Άλλος πως οι άνθρωποι του Ευβοϊκού θεώρησαν πως δεν είχε ελπίδες για διάκριση και δεν ήθελαν να κάνουν κάποια έξοδα, απλά και μόνο για την συμμετοχή!!!!!
Άλλος λέει πως προτάθηκε στους γονείς του Παναγιώτη να πάνε τον αθλητή με δικά τους έξοδα!!!!
Θα το κλείσουμε εδώ, γράφοντας πως όποια κι αν είναι η αλήθεια, όποιο σενάριο από τα παραπάνω κι αν επιλέξετε, η ουσία δεν αλλάζει. Ο αθλητής έκανε καθημερινά προπονήσεις  και είχε δηλωθεί η συμμετοχή του στα 200 μέτρα. Εμάς η απουσία του μας ενόχλησε και ενόχλησε και άλλους.
Δυστυχώς θα σημειώσουμε πως και οι δύο Σύλλογοι και ο ΤΡΙΤΩΝ Χαλκίδας και ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΓΑΣ δεν είχαν ιδιαίτερη συμμετοχή σε αυτούς τους αγώνες. Ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ είχε την Γαρατζόγιαννη η οποία πήγε με τον προπονητή της και πατέρα της και ο ΤΡΙΤΩΝ επίσης με  μία αθλήτρια την Σχίζα.
Κατά την άποψή μας, ο Παναγιώτης θα πρέπει να αναθεωρήσει και ο ίδιος κάποια πράγματα και να μην εγκαταλείψει τον στίβο. Πρέπει να συνεχίσει και μαζί του να συνεχίσει και ο αδερφός του ο Λουκάς.