Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

...μικρά, μικρά

 - Ηρεμήστε λίγο οι ΣΥΡΙΖΑίοι και μην δείχνετε ταραχή και πανικό. Αν είχατε δύναμη θα προσπαθούσατε για δήμαρχο, για περιφερειάρχη και για να είσθε κυβέρνηση. Αυτή την δύναμη δεν την έχετε και ψάχνετε να κοροϊδέψετε τον κόσμο, αλλά και άλλα κόμματα, ώστε να συμπράξουν μαζί σας. Ποιος θα σας εμπιστευτεί. Γιατί μιλάτε για Δημοκρατικό τόξο τώρα και δεν το κάνατε από το 2015 μέχρι το 2019 που συγκυβερνήσατε.... με τον Καμμένο;;; Αλέξη, άδικα χάνεις τον καιρό σου.

- Ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν έχει δικά του κουκιά, προσπαθεί να μαζέψει από το ΠΑΣΟΚ και άλλα κόμματα, αλλά το ΠΑΣΟΚ  ξέρει πως αντίπαλός του είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος το βρήκε σε μια στιγμή αδυναμίας και το λεηλάτησε. 

- Στο ΠΑΣΟΚ πλέον ξέρουν και λένε "ότι πήρε από εμάς ο ΣΥΡΙΖΑ το πήρε και τελείωσε". Όλοι ξέρουμε πως το ΠΑΣΟΚ όποτε γίνουν εκλογές, θα διπλασιάσει την δύναμή του και στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν αμέσως πάλι, θέλει να περάσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να γίνει δεύτερο κόμμα.

- Θα τα καταφέρει λένε κάποιοι; Μπορεί να τα καταφέρει γιατί μετά από ήττα ο Αλέξης θα έχει πολλά προβλήματα, αφού οι συνιστώσες είναι πολλές.