Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

 - Εντάξει κύριοι. 
Για όλα φταίμε εμείς. Εσείς δεν φταίτε σε τίποτα.
Για βάλτε σε μια τάξη τις σκέψεις σας και πάρτε τα γεγονότα από την αρχή.
Αν το πάτε καλά και δεν λέτε μόνο αυτά που σας εξυπηρετούν, τότε θα υπάρξει καθαρή ενημέρωση του κόσμου και τότε πραγματικά θα έχετε ήσυχη την συνείδησή σας.
Εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο, να δημιουργήσουμε προβλήματα στην διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά δεν μπορούμε και να γράψουμε ψέματα.
- Η διοίκηση ενώ ήξερε πως δεν θα συνεχίσει, ανακοίνωσε... την συνεργασία με προπονητή!!!!!
- Η διοίκηση έδωσε τις ελευθέρες σε όλους τους ποδοσφαιριστές και έτσι η ομάδα έμεινε χωρίς δελτία ποδοσφαιριστών.
- Η διοίκηση σύμφωνα με αυτά που εμείς ξέρουμε, απομάκρυνε τον Τοκπασίδη, γιατί αν δεν το έκανε, ο χορηγός δεν θα συνέχιζε!!!!!
- Η διοίκηση προφανώς και ήξερε ή έπρεπε να ξέρει για το αν ο χορηγός θα συνέχιζε στην Γ΄ Εθνική και να μην δώσει γη και ύδωρ ώστε η ομάδα να φτάσει στην άνοδο και στην συνέχεια να σηκώσει τα χέρια ψηλά.
- Όταν δεν θες να συνεχίσεις ως διοίκηση, γιατί άραγε να μιλάς για 300.000 ευρώ μπάτζετ;
- Για το αν ο χορηγός έβαλε χρήματα και περίμενε ανταποδοτικά, αυτό δεν είναι κακό, αλλά αυτό δεν το είπε κανείς!!!! Λένε πως αυτά που κυκλοφορούν είναι συκοφαντίες. Όχι κύριοι δεν είναι συκοφαντίες και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα.
Ας κλείσουμε για σήμερα το θέμα εδώ, με μια δέσμευση.
Ας φροντίσουν όλοι ώστε η ομάδα να συνεχίσει στην Γ΄ Εθνική, όπως πολλές ομάδες της κατηγορίας με ένα μπάτζετ 80.000 - 100.000 ευρώ και να μην μείνει εκτός ποδοσφαιρικού χάρτη.
Στο δικό μας χωριό λένε το "όπως έστρωσες θα κοιμηθείς" και αυτοί που "έστρωσαν" θα πρέπει να αναλάβουν ευθύνες.