Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

....μικρά, μικρά

 -  Για να μη γελιόμαστε ο καθένας που κάνει δηλώσεις δεξιά κι αριστερά εναντίον της όποιας δημοτικής αρχής, θα πρέπει να λέει και μξε ποια παράταξη ήταν υποψήφιος και με ποια θα είναι στις επόμενες δημοτικές εκλογές και να μην παριστάνουν τους δυσαρεστημένους δημότες. Αυτό που ξεπερνάει κάθε όριο, δεν είναι οι του ΚΚΕ που μονίμως είναι στην διαμαρτυρία, αλλά αυτοί που ήταν με πρώην δημάρχους και αντιδημάρχους οι οποίοι τα χρόνια που ήταν στο τιμόνι του δήμου είχαν ξεχάσει να ...κάνουν αυτά που σήμερα απαιτούν να κάνουν άλλοι.

- Μόνιμος συνοδός της κυρίας Γκόγκου σε εκδηλώσεις και πανηγύρια είναι ο κύριος Σιμιτζής και μάλλον είναι ο πιστός της σύμβουλος, αφού οι άλλοι δεν έχουν όρεξη για να συνεχίσουν σ΄ αυτή την παράταξη.

- Τελικά πολύ μίσος βγάζει ο γιατρός κύριος Μαρκόπουλος, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή δεν τον είχε στο ψηφοδέλτιο των εκλογών του 2019 κι επειδή σε κανένα κόμμα δεν γινόταν δεκτός, επέλεξε να είναι όπως λέει υποψήφιος Περιφερειάρχης και κάνει απίστευτες επιθέσεις στον Φάνη Σπανό.

- Κύριε Μαρκόπουλε ο Φάνης ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και εκλέχθηκε. Ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης και εκλέχθηκε. Ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης και επίσης εκλέχθηκε. Έχετε κάποια αντίρρηση; Εσείς από το 2012 μέχρι σήμερα πότε ήσασταν υποψήφιος και πότε καταφέρατε  να εκλεγείτε και πάλι βουλευτής; Μετά την εκλογή σας με τους ΑΝ.ΕΛ το 2012 ποτέ!!!!!