Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή. Προσοχή γενικώς, αφού εκτός από τον κορονοϊό, έχουμε και τις φωτιές, έχουμε και ανεβασμένη θερμοκρασία.  Ας προσέχουμε λίγο παραπάνω, γιατί η απροσεξία μας δημιουργεί προβλήματα και μετά φταίνε άλλοι που δεν μπορούν να μας τα..... λύσουν.

- Ο κύριος Γιώργος από το Μπούρτζι συνεχίζει ως ΣΥΡΙΖΑίος και φασίστας να βρίζει και να χαρακτηρίζει όσους δεν συμφωνούν μαζί του, ακόμη και σε σχόλια που δεν τον αφορούν. Δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του, αν και τώρα ως συνταξιούχος θα έπρεπε να είναι περισσότερο ήρεμος.....

- Καλέ μας κύριε Γιώργο, να είσαι καλά στην υγεία σου και όλα τ΄ άλλα θα τα φροντίσει η κυβέρνηση, η Περιφέρεια και η Δημοτική Αρχή που ευτυχώς δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το μήνυμα προσωπικά κύριε Γιώργο μας, θα το πάρεις το βράδυ της Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών, αφού θα είσαι και υποψήφιος ελπίζουμε Δημοτικός Σύμβουλος για να σε τιμήσει όλο το Ληλάντιο και όχι Κοινοτικός για να τιμηθείς μόνο από το Μπούρτζι!!!!

- Κύριε Γιώργο, τώρα πάντως νοιώθεις άνετα, αφού στον Δήμο έβγαζες σπυράκια με Νεοδημοκράτες Δημάρχους και αντιδημάρχους. Την καλημέρα μας και να είσαι ψύχραιμος για να μην χαλάς και την υγεία σου. Πριν λίγες μέρες που ήσουν με τους Συριζαίους στο Μπούρτζι, ήσουν ως νέο μέλος ή παλιό;;;;;;

- Κάτι θέλησε να σχολιάσει χθες ο κύριος Παναγιώτης Καραβάς για το θέμα της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας, αλλά μόλις του γράψαμε πως τίποτα από αυτά που έγραφε δεν ήταν αλήθεια και πως έτσι όπως πήγαινε το θέμα ο κ. Παγώνης, θα πλήρωναν οι Δημότες κάποια παραπάνω εκατομμύρια ευρώ, απέσυρε το σχόλιό του, όπως ακριβώς κάνει και ο κ. Γιώργος από το Μπούρτζι, ο οποίος πρώτα χαρακτηρίζει και συκοφαντεί και μετά τα κατεβάζει για να μην μπλέξει με την δικαιοσύνη!!!

- Χαλαρά σήμερα, όχι μόνο επειδή είναι Κυριακή, αλλά επειδή με τέτοιες θερμοκρασίες θα είναι δύσκολο ν΄ αντέξουν κάποιοι και τα δικά μας σχόλια!!!!!