Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

....η άποψή μας

 - Φαίνεται πως βουλευτές και αυτοδιοικητικοί πήραν τις αποφάσεις τους και βαδίζουν με σίγουρα βήματα προς τις εκλογές, είτε είναι Εθνικές, είτε για τον Α΄ & Β΄ βαθμό αυτοδιοίκησης.
Πάντως όλοι νικητές δεν θα είναι, αφού  κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει. Το χειρότερο όλων είναι να είσαι στις πρώτες θέσεις σε αριθμό σταυρών προτίμησης, αλλά το ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετέχεις να είναι εκτός πρώτης θέσης.
Στις βουλευτικές αν εκλεγείς θα είναι κάτι, ακόμη.... κι αν είσαι στο τελευταίο κόμμα στην Βουλή. Στις αυτοδιοικητικές όμως, ακόμη και πρώτος σε σταυρούς να είσαι, αν η παράταξή σου δεν κερδίσει, δεν είσαι τίποτα.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και να ξέρουμε όλοι πως στις όποιες εκλογές, ο καθένας θα κριθεί από τις επιλογές που θα κάνει για να πολιτευτεί με τα λιγότερα λάθη, γιατί λάθη όλοι θα κάνουν.
Οι εποχές έχουν αλλάξει και άλλαξαν και τα δεδομένα. Κανείς δεν ξέρει πως θα συμπεριφερθεί ο ψηφοφόρος, τι είναι αυτό που θα του κάνει θετικό κλικ και τι είναι αυτό που θα τον οδηγήσει στο να δείξει την ανοιχτή του παλάμη σε κάποιους.
Κάτι τελευταίο.
Ελάχιστοι είναι οι ψηφοφόροι που θα παρασυρθούν από αυτά που θα πούνε οι πρόεδροι των κομμάτων ή οι οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες και δήμαρχοι και ακόμη λιγότεροι, αυτοί που θα ακολουθήσουν τους πολυδιαφημιζόμενους και οι οποίοι δεν έχουν να δείξουν κάποιο έργο τους και παριστάνουν τα μοντέλα και τα προϊόντα του fb.