Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους. Πάλι γίναμε κακοί χθες, αλλά δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα κάτω από το χαλάκι, για να μην χαλάμε την εικόνα κάποιων οι οποίοι παριστάνουν τους μόνους ευαίσθητους για τα παιδιά, τους μόνους ευαίσθητους για τις γυναίκες και μάλιστα τις κακοποιημένες και άλλα τέτοια θέματα. Το έχουν παρακάνει μερικές κυρίες και κάποιοι κύριοι και χρησιμοποιούν όλα... τα μέσα για να το παίζουν παράγοντες στην κοινωνική ζωή του τόπου.

- Όποιον τον ενοχλεί η αλήθεια, να μην προσπαθεί να μας δημιουργεί προβλήματα και να αφήνει υπονοούμενα, αλλά να κοιτάξει να διορθώσει τα λάθη του. Εμάς φίμωτρο δεν θα μας βάλει και αυτό το γνωρίζουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ. Μετά τα όσα μας είπανε κάποιοι από τον Σύλλογο των ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας, χθες είχαμε και τους πολυδιαφημιζόμενους μαραθώνιους από τον Σύλλογο Κακοποιημένης Γυναίκας στον οποίο πρόεδρος είναι ο αρχιμανδρίτης Μπαϊμπάκης Τιμόθεος.

- Δεν θα πάρουμε πίσω τίποτα από όσα γράψαμε κι ας βγούνε να μας διαψεύσουν. Σεβόμαστε και έχουμε μεγάλη εκτίμηση στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κκ Χρυσόστομο, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ο κύριος που μας τηλεφώνησε για να δικαιολογήσει αυτό που συνέβη, ανέφερε τον Μητροπολίτη, ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με τον Σύλλογο του αρχιμανδρίτη και τα έργα του.

- Λοιπόν για να τελειώνουμε. ΝΑΙ "κακοποίησαν" τα κορίτσια του Γυμνασίου τα οποία οι αθεόφοβοι δεν βράβευσαν. Βράβευσαν τα αγόρια που πήραν τις 3 πρώτες θέσεις στο 1 χιλιόμετρο, ενώ τα κορίτσια που πήραν τις 3 πρώτες θέσεις, ανέβηκαν στο βάθρο, έβγαλαν τις φωτογραφίες τους και μάταια περίμεναν τους διοργανωτές να τους δώσουν τα κύπελλα!!!

- Αν αυτό δεν είναι "κακοποίηση" αν αυτό δεν είναι μπούλινγκ, τότε ποιο είναι; Φυσικά ο πρόεδρος του Συλλόγου ο κ. Μπαϊμπάκης δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον και περιφερόταν για να βγαίνει φωτογραφίες. Ο αρχιμανδρίτης θα έπρεπε να ξέρει πως τα παιδιά έχουν ιδιαίτερες ευαισθησίες και τα κορίτσια δεν θέλουν να υποτιμά κανείς την νοημοσύνη τους.

- Κύριε Μπαϊμπάκη, είναι αλήθεια πως εσείς προτείνατε από τον αγώνα αυτόν των παιδιών του Γυμνασίου να βραβευτούν οι 3 πρώτοι γενικώς και όχι τα 3 πρώτα αγόρια και τα 3 πρώτα κορίτσια; Δεν ξέρατε πως τα αγόρια και τα κορίτσια σε κανέναν απολύτως αγώνα στίβου δεν τρέχουν μαζί; Δεν ξέρατε πως στις 3 πρώτες θέσεις θα ήταν αγόρια;

- Λοιπόν το κλείνουμε εδώ, μέχρι να πάρουμε απάντηση. Περιμένουμε και την απάντηση ή την διορθωτική από τον γυμναστή και υπεύθυνο των αγώνων τον κ. Μαυρομάτη με τον οποίο επικοινωνήσαμε και ήταν έξω φρενών με το θέμα.