Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

....σουτάκια

 - Να μιλήσουμε λέει ο φίλος μας για ποδόσφαιρο. Για ποιο ποδόσφαιρο καλέ μας φίλε; Γι΄ αυτό που θέλει η ΕΠΟ και ο κ. Μπαλτάκος;  Γι΄ αυτό που θέλουν οι διοικούντες κάποιες ΕΠΣ; Γι΄ αυτό που θέλουν οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ζητούν αμοιβή επαγγελματία; Γι΄ αυτό που οι προπονητές, είναι για το φύγε εσύ έλα εσύ; Μήπως να μιλήσουμε για τους ευτυχώς λίγους παράγοντες οι οποίοι βάζουν κάποια χρήματα για να κάνουν τις δουλειές τους, αλλά δεν ξέρουν το ποδόσφαιρο ...και όταν αποχωρούν από αυτό αφήνουν πίσω τους το χάος;

- Καλέ μας φίλε, αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο, αλλά κάπως αλλιώς θα το χαρακτηρίζαμε. Αν διαφωνείς να μας το πεις για να το ψάξουμε και να αλλάξουμε άποψη. Δεν θα διαφωνήσεις όμως γιατί εσύ το ξέρεις καλύτερα από εμάς το θέμα, αλλά αγαπάς το ποδόσφαιρο, υπηρετείς το ποδόσφαιρο και αναγκαστικά θα κάνεις και κάποιους συμβιβασμούς.

- Διαβάζουμε καθημερινά για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Μαντουδίου και γράφουν πως εκεί όλα πάνε καλά και πως η ομάδα θα έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Γιατί άραγε να διαφωνήσουμε εμείς; Αυτοί που πρέπει να διαφωνήσουν με όλα αυτά τα ωραία λογάκια, είναι ο πρόεδρος κ. Κώστας Κατζούρας και ο προπονητής κύριος Τάκης Σπυρόπουλος. Αυτοί ξέρουν καλύτερα από τον καθένα την ομάδα, αυτοί πρέπει να πάρουν αποφάσεις και να βάλουν τα πάντα σε τάξη.

- Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ότι ο πρόεδρος πήρε από το χέρι την ομάδα, μάτωσε οικονομικά, αλλά την ανέβασε στην Α΄ Κατηγορία. Κανείς δεν αμφισβητεί το πόσο καλός προπονητής και πόσο έμπειρος είναι ο κ. Τάκης Σπυρόπουλος, ο οποίος ήταν επιλογή του προέδρου.

- Τις απόψεις και τις αρχές του κυρίου Σπυρόπουλου τις γνωρίζουμε όλοι και προφανώς και ο πρόεδρος κύριος Καντζούρας, ο οποίος όμως γνωρίζει και την νοοτροπία που έχουν οι ποδοσφαιριστές και όχι μόνο. Όλα καλά πάνε μας λένε οι διάφοροι επικοινωνιολόγοι, αλλά δεν είναι αυτή η αλήθεια ή αν προτιμάτε η πραγματικότητα.

- Δεν μπορεί να παίζει κανείς με τον πρόεδρο και τον προπονητή μιας ομάδας και να θεωρεί επειδή είναι κάποιο όνομα, θα μπορεί να μην πηγαίνει στις προπονήσεις και να έχει την απαίτηση την Κυριακή να έχει την φανέλα βασικού!!!

- Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο πρόεδρος κύριος Καντζούρας δεν θα υποκύψει στις πιέσεις κανενός και θα κρατήσει την στάση που ο ίδιος θέλει ώστε να δημιουργηθεί μια ομάδα με γερές βάσεις και στην οποία θα έχουν θέση ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στις προπονήσεις.

- Λένε πολλοί πως ο κ. Καντζούρας είναι εκρηκτικός και πως εύκολα μπορεί να πάρει την απόφαση να αλλάξει τον προπονητή, γιατί αυτό θα θελήσουν κάποιοι άλλοι. Δεν γνωρίζουμε τόσο καλά τον πρόεδρο, αλλά επιτρέψτε μας να γράψουμε πως δεν δείχνει να είναι άνθρωπος που θα παρασυρθεί από άλλους. Για να φτάσει στο σημείο να πάρει προπονητή τον κύριο Σπυρόπουλο, έχει ζυγίσει τα πάντα και ξέρει τις απόψεις του. Η δική μας άποψη είναι πως ο κύριος Καντζούρας θα ξεκαθαρίσει πως στόχος του είναι η δημιουργία μιας ομάδας με μέλλον και με παιδιά που θα δουλεύουν στις προπονήσεις για να δείχνουν τον καλό τους εαυτό στο γήπεδο. Καντζούρας και Σπυρόπουλος μπορούν αυτό να το πετύχουν και ευχόμαστε να βάλουν κόκκινες γραμμές σε όλους και σε όλα.