Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

..... σουτάκια

 - Τι έγινε τελικά με το θέμα που είχε προκύψει μεταξύ ΗΡΑΚΛΉ ΨΑΧΝΏΝ και Λάμπρου Καρλατήρα; Σαν να μην έγινε τίποτα απολύτως. Έπεσε απόλυτη σιωπή. Ούτε ρώτησε κανένας τον Λάμπρο να πει κάτι παραπάνω, ούτε δόθηκε κάποια απάντηση από τον ΗΡΑΚΛΗ επίσημα. Πως το λέμε αυτό; Μπορεί να το λέμε κουκουλωμα, μπορεί να..... το λέμε, άστο να ξεχαστεί.

- Συγνώμη αλλά αυτό δεν τιμά κανέναν και πολύ περισσότερο τους ανθρώπους της ενημέρωσης. Κάποιοι είναι και φίλοι του Λάμπρου Καρλατήρα και κάτι θα έπρεπε να γράψουν, ενώ κάποιοι άλλοι είναι φίλοι με ανθρώπους του Ηρακλή Ψαχνών και κάποια απάντηση θα είχαν.

- Εμείς φίλοι δεν είμαστε με κανέναν, αλλά από τον ΗΡΑΚΛΗ μας είπανε πως ο ποδοσφαιριστής και ο πατέρας του σε επικοινωνία με τον πρόεδρο τον χαρακτήρισαν με εκφράσεις χυδαίες.

- Συγνώμη, αλλά πρέπει να δοθούν απαντήσεις επίσημα και από τις δύο πλευρές.
- Τι λόγος υπήρχε για να τηλεφωνήσει ο ποδοσφαιριστής στον πρόεδρο;
- Το τηλεφώνημα ήταν η αιτία απομάκρυνσής του από την ομάδα ή πρώτα απομακρύνθηκε και μετά τηλεφώνησε στον πρόεδρο;

- Κύριοι μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Για κανέναν λόγο δεν κόβεις το ποδόσφαιρο σε κάποιον. Του δίνεις το δελτίο του και του λες να πάει στο καλό. Δεν τον απομακρύνεις μόλις τελειώσουν οι μεταγραφές για να του κόψεις την μπάλα έστω για κάποιους μήνες. 

- Αν ο ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε με χυδαίες εκφράσεις τον πρόεδρο ή όποιον άλλο, έπρεπε δημόσια να ζητήσει συγνώμη. Εμείς περιμένουμε.