Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Δεν θα συνεχίσουμε τις αναφορές μας στην υπόθεση της κύριας Σοφίας Νικολάου. Ότι είχαμε να γράψουμε το γράψαμε και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Εμείς αντιδράσαμε από την πρώτη στιγμή στην υποψηφιότητά της μόνο και μόνο για τον τρόπο που πήγε να πείσει με φαντασιώσεις και με το να ξοδεύει χρήματα για γραφεία και προσωπικό. Ας μη γελιόμαστε. Η κυρία Νικολάου δεν ξέρει την Εύβοια και ήρθε εδώ επειδή το 2019 απέτυχε να εκλεγεί....στην Α' Αθήνας. Τον λόγο έχει ο πρόεδρος κ. Μητσοτάκης.

- Επειδή ακούμε διάφορα για την υποψηφιότητα του κυρίου Δημήτρη Ανδρέου, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας. Το ότι δήλωσε υποψήφιος δήμαρχος, δεν το έκανε ως αστείο. Δεν ξέρουμε αν επιμείνει μέχρι τέλος, αλλά να είσθε σίγουροι πως μπορεί να σχηματίσει ψηφοδέλτιο, ευκολότερα από κάποιους άλλους.

- Το αργότερο μέχρι το τέλος Μαρτίου 2023 θα είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε τα σχέδιά μας, τα οποία θα έχουν να κάνουν με την ενημέρωση, την προβολή και τον αθλητισμό. Το γραφείο μας στην Αθήνα λειτουργεί πλέον από τον Οκτώβριο του 2022 και συνεργάτες μας θα υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα.

- Η ώρα των Εθνικών Εκλογών πλησιάζει και οι υποψήφιοι βουλευτές όλων των κομμάτων προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τους πολίτες ώστε να τους δώσουν τον έναν από τους δυο σταυρούς προτίμησης. Δεν είναι εύκολο αυτό και φυσικά η επιτυχία ή όχι θα εξαρτηθεί και από τον τρόπο επικοινωνίας που ο καθένας χρησιμοποιεί.

- Από τους 8 υποψηφίους που θα υπάρχουν στο κάθε ψηφοδέλτιο των πολιτικών κομμάτων, θα εκλεγούν μόνο 6 και το σίγουρο είναι πως ΝΔ και ΣΎΡΙΖΑ έχουν δεδομένο τον έναν βουλευτή με πολλές πιθανότητες και για δύο. Από εκεί και μετά με αξιώσεις διεκδικεί μία έδρα το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ, ενώ θέλει να ελπίζει και η Ελληνική Λύση. Πάντως από τους περίπου 80 υποψηφίους βουλευτές, μόνο 6 θα εκλεγούν και οι υπόλοιποι θα είναι απλά πολιτευτές?