Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Καλημερα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή και να προσέχετε την υγεία σας. Σήμερα έχουμε ποδόσφαιρο με αγώνες Γ' Εθνικής, αλλά και για τα τοπικά πρωταθλήματα Εύβοιας. Πάτε λοιπόν και σε κάποιο γήπεδο να δείτε μπαλίτσα και να περάσετε όμορφα. Στην πολιτική σκηνή μην περιμένετε να αλλάξει κάτι και να είσθε σίγουροι πως προεκλογικά ο καθένας θα βρίσκει και κάποιον λόγο για να λέει τα δικά του. Αυτό που εμείς δεν μπορούμε να..... καταλάβουμε είναι το ότι κάποιοι κομματικοί βρίσκουν ευκαιρία προεκλογικά να κάνουν αισθητή την παρουσία τους με υπονοούμενα.

- Φτάνουν στο σημείο να μιλάνε για παραίτηση, λες και κάποιος τους κρατάει με το ζόρι ή κάποιος τους διόρισε εκεί που είναι. Κύριοι το κόμμα δεν είναι κανενός και όποιος δηλώνει πως είναι σε αυτό επειδή ο πρόεδρος ας πούμε μιας τοπικής είναι φίλος του, καλύτερα να αφήσει το κόμμα στην ησυχία του. Κάποιοι θα πρέπει να μάθουν πως όταν υπηρετούν το κόμμα δεν υπηρετούν φιλίες και άλλα τέτοια.

- Θα το γράψουμε για μία ακόμη φορά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι από εκείνους τους πολιτικούς που θα τον σύρουν κάποιοι από την μύτη. Αυτά μπορεί να τα κάνει ο Τσίπρας και ο Ανδρουλάκης αλλά όχι ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

- Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον άπειρο κύριο Ανδρουλάκη και δεν μπορεί να ανατρέψει το κλίμα που δημιούργησε. Αυτό το έχουν καταλάβει και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τρέχουν να βρούνε δικαιολογίες.

- Κύριε Ανδρουλάκη, θα κερδίσει ένα κόμμα τις εκλογές και θα ορίσει πρωθυπουργό το κόμμα του 10%; Θα ορίσει δηλαδή πρωθυπουργό το τρίτο ή το τέταρτο κόμμα;;;; Κύριε Ανδρουλάκη βάλατε σε μεγάλο κίνδυνο το ΠΑΣΟΚ και δεν θα είναι έκπληξη αν το δούμε τέταρτο κόμμα.