Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

...... μικρά, μικρά

 - Της παρέλασης έγινε χθές αφού το στρίμωγμα έδωσε και πήρε. Πολλοί οι υποψήφιοι αλλά κανείς δεν σκέφτηκε να μείνει λίγο μακρυά από θέσεις επισήμων. Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι όλων των κατηγοριών να μην ξεχνάτε τι έπαθαν άλλοι υποψήφιοι οι οποίοι από το πρωί μέχρι το βράδυ.... έτρεχαν για φωτογραφίες, εκδηλώσεις, παρελάσεις κλπ.

- Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι να ξέρετε πως στις εκλογές κερδίζουν οι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν παντού φίλους και γνωστούς ως υποστηρικτές. Η παρουσίες σε παρελάσεις και εκδηλώσεις είναι για συντήρηση και όχι για ψάρεμα ψηφοφόρων.

- Γυναίκα υποψήφια με τον Φάνη Σπανό στις Περιφερειακές Εκλογές, κερδίζει συνεχώς έδαφος αφού έχει πολλούς φίλους οι οποίοι την στηρίζουν πραγματικά. Έχουμε ζήσει πολλές εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά πρώτη φορά βλέπουμε να υπάρχει οργανωμένη υποστήριξη προς υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος.

- Εντύπωση μας προκάλεσε φίλος από το Πευκί ο οποίος τηλεφώνησε και μας είπε: "Πείτε μου αν η κυρία ΑΑ θα είναι υποψήφια στις Περιφερειακές Εκλογές γιατί αν είναι τότε όχι μόνο θα της δώσω ψήφο, αλλά θα κάνω και αγώνα για να την βοηθήσω".