Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τελευταίες μέρες ξεγνοιασιάς και για τα παιδιά, αφού την Δευτέρα θα πρέπει να επιστρέψουν στις σχολικές αίθουσες. Εδώ που τα λέμε, θα είναι με τις φίλες και τους φίλους τους και αντί για μπανάκι και βόλτες που είχαν το Καλοκαίρι, θα έχουν διάβασμα και.... πάλι διάβασμα.

- Μας δουλεύουν ψιλό γαζί οι Πασόκοι όταν λένε πως είναι αισιόδοξοι για τον δικό τους υποψήφιο περιφερειάρχη κύριο Αποστολίδη!!!! Κύριοι είναι φανερό γιατί βάλατε δικό σας υποψήφιο την τελευταία στιγμή. 

- Το κάνατε γιατί δεν θέλατε να σας κατηγορήσουν για στήριξη σε κάποιον άλλον. Να ξέρετε πάντως πως το ΠΑΣΟΚ είναι με τον Φάνη και αυτό θα αποτυπωθεί και στην κάλπη.

- Στον Δήμο Χαλκιδέων ο ΣΥΡΙΖΑ επένδυσε στην υποψηφιότητα Τζαφέρου και αφού δεν κατάφερε να έχει πλήρες ψηφοδέλτιο έκαναν τα δύο ψηφοδέλτια ένα και προσπαθούν να ξεγελάσουν τους δημότες!!!!!

- Στον Δήμο Ερέτριας ένωσαν δυνάμεις Γουρνής και Αργύρης και πάνε για να κερδίσουν τον Δήμο. Δύσκολα τώρα τα πράγματα για τον νυν δήμαρχο αφού αν "παίξουν" καλά οι του κυρίου Γουρνή ή θα εκλεγούν από την Α' Κυριακή ή θα έχουν πολύ μεγάλη διαφορά και η οποία δύσκολα θα ανατραπεί.