Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τελικά δεν ξέρω αν είναι με πέταλα, αλλά γάτα είναι σίγουρα ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων κύριος Γιώργος Ψαθάς. Είχε ανακοινώσει πως την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου θα είχε την παρουσίαση του συνδυασμού του, αλλά με νεότερη ανακοίνωσή του, λέει:  
"Συναισθανόμενοι τις εφιαλτικές στιγμές που περνούν οι συμπολίτες μας στη Θεσσαλία λόγω των καταστροφικών πλημμυρών και με συναίσθηση της τραγικότητας της κατάστασης, έχοντας και οι ίδιοι βιώσει την καταστροφή στο παρελθόν, θα θέλαμε ....να σας γνωστοποιήσουμε ότι η παρουσίαση του Συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ. που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου αναβάλλεται".
Τι λέτε τώρα; Είναι ή δεν είναι γάτα;
Ξέρει καλά το παιχνίδι της επικοινωνίας και ξέρει καλά και τους δημότες του.
Κύριε Ψαθά, δήμαρχε, είσθε πονηρούλης. Η καταστροφές στην Θεσσαλία δεν έγιναν σήμερα, αλλά έγιναν και μετά ανακοινώσατε την παρουσίαση του συνδυασμού σας, για να βγάλετε λίγες ώρες αργότερα νεότερη ανακοίνωση και να λέτε πως δεν θα γίνει η παρουσίαση, την ώρα που κάποιοι ζούνε τον εφιάλτη τους.
Οι λόγοι κατά την άποψή μας είναι άλλοι, γιατί κάποια πληροφόρηση είχατε, για την ημερομηνία των εκλογών, οι προκήρυξη των οποίων ακόμη επίσημα δεν έχει γίνει.
Καλημέρα