Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε με υγεία. Από το μεσημέρι και μετά σήμερα θα έχουμε τους αγώνες ποδοσφαίρου και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά με τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ο οποίος στις 12:00 το μεσημέρι θα υποδεχθεί την ΖΑΚΥΝΘΟ, η οποία έχει κι αυτή 14 βαθμούς, όσους δηλαδή και ο ΑΟΝΑ, αφού έχουν από 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Ο ΑΟΝΑ έχει μια καλή ευκαιρία και θα μπορέσει να ανέβει στην πρώτη θέση, αφού έχει ευκολότερο πρόγραμμα από τον ....Εθνικό Κεραμιδίου στις 3 επόμενες αγωνιστικές. Σήμερα λοιπόν προσοχή και υπομονή για να πάρει η ομάδα την νίκη και τους 3 βαθμούς.   ΠΡΟΣΟΧΗ ο αγώνας αρχίζει  στις 12:00

- Στο apopsignomi ότι γράφει δεν ξεγράφει και αυτό ισχύει εδώ και 16 χρόνια. Γιατί λοιπόν να αλλάξει τώρα που φτάνουμε στο τέλος της διαδρομής; Όποιος αμφισβητεί κάτι από αυτά που γράφουμε, ας μας στείλει την άποψή του και να την δημοσιεύσουμε. Με τηλεφωνήματα και με τρίτους, δεν υπάρχει λύση.

- Αυτοί οι οποίοι επιλέγουν να κάνουν το κορόιδο λέγοντας πως θα το ξεχάσουμε, κάνουν λάθος. Δεν ξεχνάμε τίποτα απολύτως και μάλιστα θυμόμαστε τα πάντα στην κατάλληλη στιγμή. 

- Εμείς δεν θα γίνουμε σαν τους επικοινωνιολόγους οι οποίοι λένε και γράφουν πολλά και στο τέλος, όταν είναι με τους χαμένους, ξεχνούν τα πάντα και ρίχνουν ευθύνες σε άλλους. Το apopsignomi μέσα στο 2023 απέδειξε πως οι κωλοτούμπες δεν φέρνουν θετικά αποτελέσματα και πως αξίζει να δίνεις μάχες για τις ιδέες και να στηρίζεις τις απόψεις σου.

- Επειδή υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι μας λένε πως πάλι στην άκρη θα είμαστε και δεν θα έχουμε κάποιο κομμάτι της πίττας, τους απαντάμε. Εμείς από πίττες τρώμε μόνο σπανακόπιτα και κολοκυθόπιτα και όχι αυτές που εννοούν. Αυτές τις μοιράζουν σε δικούς τους ανθρώπους και είναι δικαίωμά τους. Εμείς είμαστε εδώ και μόνο χαζοί δεν είμαστε.

- Θα χρειαστεί όλοι να προσέχουν, γιατί μπορεί εκτός από τον γραπτό λόγο ή τον ραδιοφωνικό, να υπάρχει και η εικόνα και τότε θα μπλέξουν τα πράγματα.